Εμβιλά: «Στον Ολυμπιακό βρήκα ακριβώς αυτό που ήθελα»

Ενθουσιασμένος με την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό δηλώνει ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος είναι αποφασισμένος να μείνει για χρόνια στους ερυθρόλευκους, ώστε να τους βοηθήσει να φτάσουν στην κατάκτηση πολλών τίτλων.

Εμβιλά: «Στον Ολυμπιακό βρήκα ακριβώς αυτό που ήθελα»

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα “Τα Νέα”:

Για τις προτάσεις που είχε από μεγάλες ομάδες παλαιότερα: «Ναι, είναι αλήθεια. Υπήρχαν προτάσεις για εμένα. Από την Μπαρτσελόνα, την Άρσεναλ. Ήμουν παιδί όμως τότε. Μόλις 19χρονών. Τι να πω; Σίγουρα θα μπορούσε να έχουν εξελιχθεί διαφορετικά εκείνες οι ιστορίες. Δεν είσαι εσύ όμως που επιλέγεις πάντα στο ποδόσφαιρο».

Για την έλευση του στον Ολυμπιακό: «Ήθελα πολύ να έρθω στον Ολυμπιακό. Είχα και άλλες προτάσεις στα χέρια μου. Ήξερα όμως από την πρώτη στιγμή ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα και την καριέρα μου».

Γιατί επέλεξε τον Ολυμπιακό: «Δεν μου αρέσουν οι πολλές αλλαγές στη ζωή. Είμαι λάτρης της σταθερότητας. Και το λέω αυτό κοιτάζοντας μπροστά. Υπέγραψα σε ένα μεγάλο σύλλογο για τα επόμενα χρόνια και από τώρα σου λέω πως θέλω να μείνω πολύ περισσότερο. Είμαι εδώ για να αγωνιστώ σε πολλά ματς. Για να βοηθήσω.

Να κερδίσω τίτλους. Να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ που ως τώρα δεν έτυχε στην καριέρα μου και που αν το θέλει ο Θεός θα συμβεί πλέον σύντομα. Και βέβαια για να κάνω χαρούμενους τους φίλους του Ολυμπιακού. Στο μεταξύ βρίσκομαι σε μια πολύ όμορφη πόλη με υπέροχο καιρό. Σε ένα πολύ οργανωμένο κλαμπ με εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Είναι ο καλύτερος συνδυασμός για εμένα. Συνθήκες σταθερότητας. Αυτό που ακριβώς θέλω».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας