Εκλογές η ΕΠΟ στις 23 Νοεμβρίου – Έκανε πίσω η Ομοσπονδία!

Εκλογές στην ΕΠΟ στις 23 Νοεμβρίου τελικά, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να κάνει πίσω υπό τον φόβο του Grexit.

Εκλογές η ΕΠΟ στις 23 Νοεμβρίου – Έκανε πίσω η Ομοσπονδία!

Μετά το νομοσχέδιο του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να πάει για τις 23 Νοεμβρίου τις εκλογές στην Ομοσπονδία και όχι στις 9 Οκτωβρίου!

Η ΕΠΟ έκανε πίσω αφού FIFA και UEFA απειλούσαν ευθέως με Grexit μετά το αθλητικό νομοσχέδιο που πέρασε ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας σήμερα (18/9), οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 23 Νοεμβρίου.

Στις 9 Οκτωβρίου θα γίνουν εκλογές για τα νέα πειθαρχικά όργανα.

Να θυμίσουμε πως η ΕΠΟ πριν από 18 ημέρες είχε κάνει γνωστό πως «ενέκρινε την πρόσκληση και την ημερήσια διάταξη της τακτικής εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο., που θα διεξαχθεί την 9η Οκτωβρίου 2020, στις 10πμ, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στη Βουλιαγμένη.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Ε.Ε. για τη συνάντησή του με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, με αντικείμενο την προκηρυχθείσα τακτική εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, στις 09 Οκτωβρίου 2020, και σε εφαρμογή της σχετικής προτροπής των FIFA και UEFA στην επιστολή τους προς την Ε.Π.Ο. της 18ης Αυγούστου 2020.

Ο κ. Γραμμένος υπογράμμισε προς τα μέλη της Ε.Ε., όπως κατέστησε σαφές προς τον Υφυπουργό, ότι η προκήρυξη των εκλογών της Ε.Π.Ο. είναι απολύτως νόμιμη και σε πλήρη συμμόρφωση με τις διατάξεις της αθλητικής νομοθεσίας, αλλά και του καταστατικού της Ομοσπονδίας στις 27 Ιουλίου 2020, όταν και ελήφθη η εν λόγω απόφαση από την Εκτελεστική Επιτροπή».

Τελικά, η ΕΠΟ κάνει πίσω και οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 23 Νοεμβρίου!