Ο Χολέμπας ξέρει από Αστέρα!

Ο Χοσέ Χολέμπας επιστρέφει σε αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και το fosonline.gr θυμάται το εκπληκτικό γκολ του πριν από 8 χρόνια απέναντι στους Αρκάδες. 

Ο Χολέμπας ξέρει από Αστέρα!

Ο Χοσέ Χολέμπας επιστρέφει μετά από 6 χρόνια στον Ολυμπιακό και τη θητεία του σε Ιταλία με Ρόμα και Αγγλία με Γουότφορντ και θα είναι απόψε (18/9-20:30) στο αρχικό σχήμα της πειραϊκής ομάδας στον πρώτο της αγώνα για τη νέα σεζόν, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για τη 2η αγωνιστική της Superleague.

Ο πρώην διεθνής άσος έχει κάθε λόγο να θεωρεί ότι μπορεί να γίνει αποφασιστικός για τον Ολυμπιακό και στο σημερινό παιχνίδι, από τη στιγμή που θέλει να δείξει ότι παρά τη μεταγραφή νεότερου αριστερού μπακ που είναι «στα σκαριά» (Ματέους Ρέις;) έχει τις δικές του πιθανότητες να διεκδικήσει θέση βασικού στη φετινή σεζόν.

Ο Χολέμπας είχε πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ με εκτέλεση φάουλ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στις 7 Οκτωβρίου του 2012, στο ίδιο γήπεδο που θα γίνει το σημερινό παιχνίδι. Ήταν η 6η αγωνιστική της σεζόν 2012-13, ο Ολυμπιακός προερχόταν από πέντε διαδοχικές νίκες, αλλά είχε συναντήσει μεγάλες δυσκολίες σε εκείνο το παιχνίδι με τους Αρκάδες, καθώς η απόδοση της ομάδας δεν είχε κυμανθεί σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο. Τη λύση είχε δώσει ο Χολέμπας και με το δικό του γκολ στο 43' ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 1-0.

Επιστροφή με το δεξί είναι αυτό που ονειρεύεται για τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό ο αριστεροπόδαρος άσος! Και είναι πανέτοιμος γι΄ αυτό...