Εκτός λίστας UEFA με Ομόνοια ο Πέπε

Δεν είναι στη λίστα του Ολυμπιακού για τα play off ο Πέπε καθώς είναι ακόμη ανέτοιμος. Έξω και ο Λοβέρα για τα ματς με την Ομόνοια

Εκτός λίστας UEFA με Ομόνοια ο Πέπε

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε τη λίστα που θα δηλώσει ο Ολυμπιακός στην UEFA για τα παιχνίδια με την Ομόνοια, στη διαδικασία των play off του Champions League.

Ο Πέπε παρόλο που προπονείται πλέον κανονικά έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν με την Γκιμαράες, δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος και ο Μαρτίνς δεν τον έχει στην 26μελή λίστα, από την οποία κόπηκαν επίσης ο Μάξι Λοβέρα και ο Μπόμπι Αλέν.

Ο Αργεντινός εξτρέμ έχει μείνει πίσω λόγω της περιπέτειας με την ασθένειά του από κορονοϊό, ενώ ο Γάλλος γκολκίπερ δεν υπολογίζεται και στη λίστα θα είναι οι Τζολάκης, Κρίστινσον, Καραργύρης, όπως και ο Σα που θα κάνει προσπάθεια μήπως προλάβει τη ρεβάνς.

Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να κάνει μέχρι δύο αλλαγές έως το βράδυ της Δευτέρας (21/9) εφόσον έχει πραγματοποιήσει κάποια μεταγραφή τις προσεχείς ημέρες.

Αναλυτικά:

ΛΙΣΤΑ Α' : Ανδρούτσος, Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χολέμπας, Σισέ, Κάιπερς, Καφού, Ελ Αραμπί, Ραφίνια, Φορτούνης, Κρίστινσον, Σα, Βρουσάι, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Μπρούνο, Βαλμπουενά

ΛΙΣΤΑ Β': Τζολάκης, Καραργύρης, Σουρλής

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Πέπε αλλά με Εμβιλά, Ραφίνια και Χολέμπας η αποστολή