Ο περιζήτητος Μπουφάλ και η «μάχη» του Ολυμπιακού

Ο Σοφιάν Μπουφάλ παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, που κάνει μεγάλη προσπάθεια να τον αποκτήσει, αλλά δεν «παίζει» μόνος του.

Ο περιζήτητος Μπουφάλ και η «μάχη» του Ολυμπιακού

Τον Σοφιάν Μπουφάλ έχει βάλει στο… μάτι ο Ολυμπιακός για να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσής του. Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά, ένα ζογκλέρ με τρομερά χαρακτηριστικά. Μάλιστα όσοι τον γνωρίζουν λένε ότι πρόκειται για παίκτη καλύτερο από τον Ποντένσε.

Η ιστορία για τον Μπουφάλ είναι γνωστή με τη Σαουθάμπτον να μη σκοπεύει να του ανανεώσει το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, ενώ και ο ίδιος αναζητά μία αλλαγή στην καριέρα του. Στους «Αγίους» είχε κοστίσει 18 εκατ. ευρώ η αγορά του παίκτη, αλλά πλέον θέλουν απλά να φύγει από το ρόστερ τους.

Σε Μαρόκο και Γαλλία φιλοξενούν ρεπορτάζ για τον Μπουφάλ σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει 4 εκατ. ευρώ για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, ενώ και η Σαουθάμπτον φέρεται να έχει αλλάξει τις απαιτήσεις της. Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν προσφέρει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή τριετές συμβόλαιο με 1,7 εκατ. ευρώ. Τίποτα απ' όλα αυτά δεν επιβεβαιώνεται.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός παλεύει τον Μαροκινό, αλλά δεν είναι εύκολο. Υπάρχει εμπλοκή αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Η Μπέτις είναι μία από αυτές, αλλά όπως έχουμε αναφέρει τον θέλει δανεικό. Στο… κόλπο έχουν μπει κι άλλες ισπανικές ομάδες, αλλά τα ονόματα τους δεν έχουν διαρρεύσει. Ο Μπουφάλ φέρεται να «ψήνεται» για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ισπανία, αφού γνωρίζει το πρωτάθλημα από το πέρασμα του από τη Θέλτα. Επίσης και η Τραμπζονσπόρ ασχολείται σοβαρά με τον ποδοσφαιριστή. Με λίγα λόγια πρόκειται για μία περίπλοκη υπόθεση, η οποία θέλει ακόμη χρόνο.