Jesus! Μυαλό δεν βάζει

Τέτοιο κάζο από ελληνικές ομάδες δεν έχει ξαναγίνει για μεγάλο ξένο προπονητή. Ο Ζεσούς δε βάζει μυαλό, μετά από ΑΕΚ και Ολυμπιακό ήρθε και ο ΠΑΟΚ! 

Jesus! Μυαλό δεν βάζει

Προπονητής καταξιωμένος, από τα μεγαλύτερα ονόματα της Πορτογαλίας που έχει πάρα πολλούς σπουδαίους τεχνικούς ανά την Ευρώπη και τον κόσμο, με μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα του, αλλά και με διαρκείς «σφαλιάρες» όποτε πατάει το πόδι του Στην Ελλάδα. Ενίοτε και σε πορτογαλικό έδαφος!

Ο Ζόρζε Ζεσούς πήρε, λέει, από την Μπενφίκα 18 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για να επιστρέψει από την Βραζιλία και άλλα 5 εκατομμύρια ευρώ οι συνεργάτες του! Κι έμεινε εκτός Champions League από τον ΠΑΟΚ, με συνέπεια το πορτογαλικό κλαμπ να χάσει τα λεφτά που ονειρευόταν ότι θα εισπράξει ώστε να «ματσάρει» τα πολλά που «έριξε» για προπονητή και μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, λόγω και προεδρικών εκλογών στο σύλλογο. Μιλάμε για καταστροφή, πολύ περισσότερο όταν την «έπαθε» από Πορτογάλο τεχνικό, τον Φερέιρα, αλλά και από παίκτη που πριν από λίγες μέρες είχε στο ρόστερ της και τον έδιωξε, τον Ζίβκοβιτς.

Ο Ζεσούς θα έπρεπε να ακούει Ελλάδα και να τρέμει, αλλά μυαλό δε βάζει! Και τώρα θα συνεχίσει να λέει ότι σε αυτή τη χώρα δεν μπορεί να αποφύγει τις μεγάλες ζημιές. Όπως όταν πρωτοπήγε στην Μπενφίκα είχε χάσει 1-0 από την ΑΕΚ (με γκολ του Μαϊστόροβιτς και προπονητή τον Μπάγεβιτς) για το Europa League του 2009, αλλά και όταν το 2013 είχε ηττηθεί από τον Ολυμπιακό με το γκολ του Κώστα Μανωλά και τις φανταστικές αποκρούσεις του Ρομπέρτο. Σε εκείνο τον όμιλο όπου και στη Λισαβόνα ο Ολυμπιακός είχε μείνει όρθιος μέσα στην καταιγίδα, με τον Μίτσελ μούσκεμα να κοουτσάρει, τον Τσόρι να ανοίγει το σκορ και έναν μετέπειτα παίκτη του Ολυμπιακού, τον Καρντόσο, να ισοφαρίζει. Τουλάχιστον είχε νικήσει την ΑΕΚ στην Πορτογαλία με 2-1, χάρη στον Ντι Μαρία που είχε βάλει δύο γκολ. Και τουλάχιστον ανέλαβε την Μπενφίκα για πρώτη φορά λίγο μετά το 5-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ερνέστο!

Θα ακούει για Ελλάδα και θα αλλάζει δρόμο ο Ζεσούς, ο οποίος μετά το κάζο στην Τούμπα δήλωσε ότι είδε θετικά από την ομάδα του, ότι είχε 16 τελικές και ότι πρέπει να κοιτάξει το ματς του Σαββάτου για το πρωτάθλημα!!! Σκεφτείτε να γινόταν αυτό από προπονητή στην Ελλάδα μετά από τέτοιο στραπάτσο...