Εφιάλτης της ΑΕΚ και του... Μπακάκη ο Ολυμπιακός (vids)

Εφιάλτης έχει γίνει για την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς, ο οποίος μετράει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Πολύ περισσότερο για τον αμυντικό της Ένωσης, Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής της ομάδας του σε φάσεις - highlights των ερυθρόλευκων.

Εφιάλτης της ΑΕΚ και του... Μπακάκη ο Ολυμπιακός (vids)

Τον Φεβρουάριο του 2019, ο Ολυμπιακός συντρίβει 4-1 την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας και τα 4 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Highlight της βραδιάς η ντρίπλα του Ποντένσε στον Μιχάλη Μπακάκη, πριν ο Αχμέντ Χασάν κάνει με πλασέ το 3-1.

Φέτος για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός συντρίβει 3-0 την ΑΕΚ, σημειώνοντας δύο γρήγορα γκολ. Όμως, το τέρμα του Ραντζέλοβιτς, που περνάει τη μπάλα δίπλα από το σώμα του Μπακάκη, πριν κάνει το 2-0, ήταν για... σήμα εκπομπής.

Θυμηθείτε ακόμα δύο φάσεις στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 και κατέκτησε το 18ο νταμπλ στην ιστορία του. Η ανεπανάληπτη ευκαιρία του Ελ Αραμπί στο 35', που πέρασε δύο φορές τον Μιχάλη Μπακάκη.

Και φυσικά το κερδισμένο πέναλτι του Γιώργου Μασούρα, από τον αμυντικό της ΑΕΚ, το οποίο όμως απέκρουσε ο Τσιντώτας. Να σημειωθεί ότι ο Μάσιμο Καρέρα αντικατέστησε τον Μπακάκη κατά τη διάρκεια του β' ημιχρόνου.