«Σε Νότιγχαμ ή Ολυμπιακό ο Οπερί»

Οι Γάλλοι μεταδίδουν πως ο Κριστοφέρ Οπερί θα κλείσει είτε στον Ολυμπιακό, είτε στη Νότιγχαμ Φόρεστ με εκτίμηση πως οι Πειραιώτες έχουν το προβάδισμα.

«Σε Νότιγχαμ ή Ολυμπιακό ο Οπερί»

Ο Κριστοφέρ Οπερί είναι ένα από τα ονόματα που "παίζουν" για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Τον 23χρονο μπακ που αγωνίζεται στη Σατορού τον έχει εντοπίσει το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών. Για τον Ιβοριανό έχει πλήρη άποψη ο Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος γνωρίζει καλά τη γαλλική αγορά και θεωρεί ότι πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ με τον Ματέους Ρέις να είναι σε πρώτο πλάνο, αλλά η Ρίο Άβε έχει αποδειχτεί σκληρό καρύδι. Ο Οπερί είναι μία λύση για τους πρωταθλητές Ελλάδας αν και περισσότερο πρόκειται για παίκτη που θα έχει δεύτερο ρόλο στην ομάδα.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο Κριστοφέρ Οπερί βρίσκεται στο… στόχαστρο και της Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι Γάλλοι αναφέρουν πως η Σατορού έχει πει ήδη ένα "όχι" στην αγγλική ομάδα. Πάντως η εκτίμηση των Γάλλων είναι πως ο ποδοσφαιριστής θα κλείσει στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ασχοληθεί πολύ… ζεστά μαζί του και έχει προβάδισμα. Επισημαίνουν βέβαια πως οι δύο σύλλογοι έχουν κοινό ιδιοκτήτη.

Ακόμη οι Γάλλοι θεωρούν ότι "κλειδί" για το θέμα του Κριστοφέρ Οπερί είναι οι Ζοσέ Ανιγκό, Φρανσουά Μοντέστο, οι οποίοι είναι οι άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τη γαλλική αγορά και έχουν τη δυνατότητα να βρίσκουν ταλέντα.