Και οι Πορτογάλοι για Κεϊρός και Ολυμπιακό (vid)

Επιβεβαιώνεται και από την Πορτογαλία ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον Ντιόγκο Κεϊρός της Πόρτο και επιχειρεί να τον αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού.

Και οι Πορτογάλοι για Κεϊρός και Ολυμπιακό (vid)

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αφού το φλερτ του Ρούμπεν Σεμέδο με τη Μπενφίκα είναι πολύ στενό και δύσκολα ο παίκτης δεν θα μπει στο αεροπλάνο για τη Λισαβόνα. Οι Πειραιώτες είναι λογικό να «ψάχνονται» για κεντρικό αμυντικό προκειμένου να είναι έτοιμοι στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Πορτογάλου.

Και η Abola εδώ και λίγη ώρα αναφέρεται στον Ντιόγκο Κεϊρός της Πόρτο. Ο 21χρονος στόπερ είναι στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της άμυνας του. Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην Πορτογαλία και οι «ερυθρόλευκοι» τον έχουν βάλει στο… μάτι.

Η Abola γράφει πως «πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να δανειστεί τον Κεϊρός». Στο ρεπορτάζ της αναφέρει ότι το θέμα δεν είναι τόσο προχωρημένο που να δείχνει πως ο παίκτης θα μπει άμεσα στο αεροπλάνο για να φύγει για τη χώρα μας.

Πάντως οι ενδείξεις δείχνουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας προχωρούν την υπόθεση του Ντιόγκο Κεϊρός έχοντα συγκεντρώσει θετικά στοιχεία για τον παίκτη. Ο νεαρός στόπερ που προέρχεται από την Ακαδημία της Πόρτο πέρσι έπαιξε δανεικός στη Μουσκρόν και έχει συμβόλαιο με τους «Δράκους» έως το 2023.

Πολύ σημαντικό στοιχείο σε αυτή την ιστορία είναι πως εκπρόσωπος του Κεϊρός είναι ο Ζόρζε Μέντες. Είναι γνωστές οι σχέσεις που διατηρεί μαζί του ο Ολυμπιακός και φυσικά γνωστή η εμπλοκή του στη μεταγραφή του Ζαϊντού, τον οποίο «χτύπησαν» οι δύο ομάδες μέχρι το τέλος, αλλά κατέληξε στο «Ντραγκάο».