Ολυμπιακός: Τελέστηκε ο Αγιασμός στου Ρέντη - «Παρών» ο Μαρινάκης: «Να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το "παρών", η ΠΑΕ Ολυμπιακός πραγματοποίησε τον ετήσιο Αγιασμό της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. «Να επαναλάβετε την επιτυχημένη για εμάς περσινή σεζόν», ζήτησε. 

Ολυμπιακός: Τελέστηκε ο Αγιασμός στου Ρέντη - «Παρών» ο Μαρινάκης: «Να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Μετά την προπόνηση της Τρίτης τελέστηκε στο Αθλητικό Κέντρου του Ρέντη ο καθιερωμένος ετήσιος Αγιασμός της πρώτης ομάδας.

Όπως κάθε χρόνο πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, έτσι και φέτος παρουσία του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, μελών της Διοίκησης και στελεχών της ΠΑΕ, ο πατέρας Δημήτριος καθαγίασε την ομάδα, τις εγκαταστάσεις και ευχήθηκε υγεία, καλή αγωνιστική σεζόν με αθλητικές επιτυχίες και διακρίσεις.​

Μιλώντας προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε:
«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή και υγιή χρονιά. Nα είμαστε δυνατοί και να έχουμε καλά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από τον τελικό Κυπέλλου το Σάββατο. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να κατακτήσουμε το Κύπελλο για τον κόσμο μας και για όλους στην ομάδα.

Όσο για ταυπόλοιπα, γνωρίζετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε. Να επαναλάβετε την επιτυχημένη για εμάς περσινή σεζόν και να τα πάμε ακόμα καλύτερα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Να αντιμετωπίσουμε με πίστη και δύναμη τις δυσκολίες με τον κορονοϊό και όλα τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο.

Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι και δυνατοί όπως την περσινή σεζόν, όλοι μαζί μία οικογένεια. Να βάλουμε τα δυνατά μας, να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα, ενώ πλέον γνωρίζουμε όλοι ότι μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα στην Ευρώπη. Εύχομαι σε όλους υγεία και να είστε δυνατοί».