ΠΣΑΠ: «Δεν σας ενδιαφέρει η πρόοδος του ποδοσφαίρου»

Ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) εξέδωσε ανακοίνωση, εξαπολύοντας «επίθεση» προς όλους, για την κατάσταση που επικρατεί σε Super League 2 και Football League!

ΠΣΑΠ: «Δεν σας ενδιαφέρει η πρόοδος του ποδοσφαίρου»

Ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση, εξαπολύοντας «επίθεση» προς όλους, για την κατάσταση που επικρατεί σε Super League 2 και Football League!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

«Ήταν 12 Μαρτίου όταν ανακοινώθηκε η αναστολή των πρωταθλημάτων της Super League 2 & Football League και έκτοτε έχουν παρέλθει περίπου 6 μήνες. Για την ακρίβεια 180 ημέρες, σχεδόν μισό ημερολογιακό έτος αγωνιστικής απραξίας, αλλά τίποτα δεν οργανώθηκε ως όφειλε από τους αρμόδιους.

Αντ’ αυτού ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλον και το σήμερα φαντάζει το ίδιο απαισιόδοξο με το χθες, αφού ακόμη και τώρα κανείς δεν δύναται να πει με βεβαιότητα όχι πότε θα αρχίσει η νέα αγωνιστική σεζόν, αλλά ούτε καν πόσες κατηγορίες θα υπάρξουν.

ΠΣΑΠ: «Απλήρωτοι 450 ποδοσφαιριστές σε Super League 2 και Football League»

Πόσο δε τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2020/21, παρότι βρισκόμαστε στον μήνα Σεπτέμβριο.

Την ίδια στιγμή σε αρκετές χώρες του εξωτερικού έχει υπάρξει προγραμματισμός όχι μόνο για τη νέα σεζόν αλλά και για εκείνες των επόμενων ετών.

Π.Σ.Α.Π: Αίτημα για αναβολή πρωταθλημάτων λόγω κορονοϊού!

Υπό αυτές τις συνθήκες καταλήγουμε, μετά λύπης, σε ένα και μόνο συμπέρασμα. Πραγματικά πιστεύουμε πως δεν θέλετε το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν σας ενδιαφέρει η πρόοδος του αθλήματος και τι μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία, ενώ αδιαφορείτε για τους πάνω από 600 των εργαζόμενων ποδοσφαιριστών που μαζί με τις οικογένειές τους ζουν καθημερινά στο απόλυτο σκοτάδι.

Κύριοι είναι, δυστυχώς, ήδη αργά…».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας