Αυτό είναι το συμβόλαιο Ολυμπιακού-Εμβιλά

Ο Ολυμπιακός και ο Γιαν Εμβιλά έχουν συμφωνήσει μέχρι το 2023 με τον διεθνή άσο να εισπράττει 1,6 εκ. ευρώ ετησίως. 

Αυτό είναι το συμβόλαιο Ολυμπιακού-Εμβιλά

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιαν Εμβιλά καθώς είναι δεδομένο ότι έχει δώσει τα χέρια με τον 30χρονο Γάλλο μέσο για συνεργασία μέχρι το 2023 και βρίσκεται σε επαφές με τη Σεντ Ετιέν προκειμένου να αποσπάσει τη συγκατάθεση και της γαλλικής ομάδας, την ώρα που από την πλευρά του παίκτη γίνεται προσπάθεια ώστε να μείνει ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που γίνονται γνωστές στην Γαλλία, αλλά και δημοσιεύματα ιστοσελίδων που ασχολούνται με τα οικονομικά του ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός και ο Εμβιλά έχουν δώσει τα χέρια για τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα αποφέρει καθαρά στον διεθνή άσο περίπου 4,8 εκατομμύρια ευρώ. Πέραν των μπόνους που έχουν συμφωνηθεί.

Στην Γαλλία λένε ότι Ολυμπιακός και Εμβιλά έχουν συμφωνήσει για καθαρές αποδοχές του παίκτη στα 1,6 εκ. ευρώ και κάνουν συγκρίσεις με το συμβόλαιό του με την Σεντ Ετιέν. Στον Ολυμπιακό θα παίρνει 180 χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα, ενώ στην γαλλική ομάδα εισπράττει 210 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Αλλά ο Ολυμπιακός του προσφέρει ένα χρόνο παραπάνω συμβόλαιο και ευκαιρία μεγαλύτερων απολαβών σε περίπτωση ευρωπαϊκής διάκρισης στο Champions League και στο Europa League ή κατάκτησης τίτλων. «Κι αυτό για έναν παίκτη 30 ετών μετράει πολύ», όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ που εκτιμούν ότι παρά το δημοσίευμα της Equipe η μεταγραφή θα γίνει.