Ο Μποναβεντούρα κλείνει στη Φιορεντίνα, εμπλοκή και του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία ο Τζιακόμο Μποναβεντούρα είναι έτοιμος να συμφωνήσει με τη Φιορεντίνα, αλλά στην υπόθεση έχει εμπλακεί και ο Ολυμπιακός.

Ο Μποναβεντούρα κλείνει στη Φιορεντίνα, εμπλοκή και του Ολυμπιακού

Ο Τζιακόμο Μποναβεντούρα πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν. Στην Ιταλία τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Φιορεντίνα, ωστόσο εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς οι διαπραγματεύσεις με τον 31χρονο μεσοεπιθετικό είναι πολύ προχωρημένες. Το συγκεκριμένο θέμα έχει καθυστερήσει, διότι στο θέμα έχει εμπλακεί και ο Ολυμπιακός, η Τορίνο και η Τζένοα.

«Ο Τζιακόμο Μποναβεντούρα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Φιορεντίνα και οι δύο πλευρές συζητούν για διετές συμβόλαιο, με αποδοχές 1.7 εκατ. ευρώ τον χρόνο, συν τα μπόνους. Τη δεδομένη στιγμή το πιο πιθανό σενάριο είναι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός να γίνει κάτοικος Φλωρεντίας. Για την περίπτωσή του, πάντως, έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες, όπως είναι οι Ολυμπιακός, Τορίνο και Τζένονα», γράφει η ιστοσελίδα fanpage.it.

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ αναφέρει πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή από τους "βιόλα". «Τις επόμενες ημέρες είναι πιθανό να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση από την Φιορεντίνα, που είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 31χρονου μεσοεπιθετικού. Είναι ένας παίκτης που ήθελε διακαώς στην ομάδα ο προπονητής των Βιόλα και η διοίκηση του συλλόγου προσπαθεί να τον πείσει τον Τζιακόμο Μποναβεντούρα να αποδεχθεί την πρόταση που του έχει γίνει και να μετακομίσει στη Φλωρεντία», τονίζουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί.