Ο Σουντανί «νίκησε» τον Γκερέρο

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να έχει τρίτο φορ στον Ολυμπιακό τον Χιλάλ Σουντανί κι έτσι ο Μιγκέλ Γκερέρο θα συνεχίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. 

Ο Σουντανί «νίκησε» τον Γκερέρο

Η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να κρατήσει στο ρόστερ ως τρίτο σέντερ φορ τον Χιλάλ Σουντανί, αλλά και φυσικά η μεταγραφή του Αχμέντ Χασάν που θα είναι το βασικό δίδυμο με τον Ελ Αραμπί ήταν ο λόγος που αποφασίστηκε να βρεθεί λύση μετακίνησης σε άλλη ομάδα για τον Μιγκέλ Γκερέρο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού προτιμά να έχει τον Αλγερινό που επέστρεψε από τον τραυματισμό του και ήδη προπονείται κανονικά, οπότε τόσο ο Γκερέρο όσο και οι άλλοι φορ του Ολυμπιακού δεν χωρούσαν στο ρόστερ. Η επίθεση άλλωστε είναι και το μοναδικό «πεδίο» στην ερυθρόλευκη ομάδα όπου όλα είναι ξεκαθαρισμένα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ισπανός επιθετικός πηγαίνει στην Αγγλία καθώς συμφωνήθηκε η μετακίνησή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Εκεί όπου ο προπονητής της, ο Σαμπρί Λαμουσί, είχε εκφράσει την επιθυμία απόκτησής του, έχοντας δει τον παίκτη στο περσινό φιλικό των δύο ομάδων, με συνέπεια να γίνει αυτή η «εσωτερική» κίνηση.

Ο Γκερέρο είχε δοθεί πριν από μερικούς μήνες δανεικός στη Λεγανές, αλλά ο υποβιβασμός της ισπανικής ομάδας στέρησε κάθε δυνατότητά της να κρατήσει τον πρώην παίκτη της, από τη στιγμή που τα οικονομικά δεδομένα ξέφευγαν από το όριό της. Έτσι ο Ισπανός που είχε 62 αγώνες με τη φανέλα του Ολυμπιακού, 16 γκολ και 5 ασίστ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Championship, με στόχο να βοηθήσει τη Φόρεστ στη νέα σεζόν να διεκδικήσει την άνοδό της.