Έκρηξη Αγραφιώτη για τον τελικό Κυπέλλου - «Επίθεση» σε Διακοφώτη

Επίθεση κατά της ΕΠΟ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, καταγγέλλοντας μεθοδεύσεις για διεξαγωγή του τελικού την ίδια ημέρα με την έναρξη της Σούπερ Λιγκ!

Έκρηξη Αγραφιώτη για τον τελικό Κυπέλλου - «Επίθεση» σε Διακοφώτη

Ένταση επικράτησε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με τον Τάκη Αγραφιώτη να βάλλει κατά πάντων: «Δε θα μας τρελάνετε εσείς. Πάτε και ορίζετε τον τελικό την ημέρα που ξεκινάει το πρωτάθλημα και θα κάθεται το ποδόσφαιρο να πληρώνει εκατομμύρια στην ΕΠΟ να ακούει τη γνώμη του κάθε Ψαρόπουλου;».

Όταν δε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Σταύρος Ψαρόπουλος επιχείρησε να του απαντήσει, ο Τάκης Αγραφιώτης τού είπε: «Έχεις και εσύ Ψαρόπουλε άποψη; Ό,τι και να κάνεις, τελείωσαν τα μεροκάματα και μην ανοίγεις και πολύ το στόμα σου γιατί είσαι καταγεγραμμένος. Κλείσε λοιπόν το στόμα σου».

Επίθεση εξαπέλυσε και στον πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσων, Παναγιώτη Διακοφώτη, ο οποίος είχε πάρει πάνω του την πρόσφατη παράνομη πρόταση περί αναδιάρθρωσης στη Super League: «Ποιος είσαι εσύ Διακοφώτη που θα αποφασίσεις για το ποδόσφαιρο; Δεν σε ξέρουμε και εσένα; Εσύ είσαι χειρότερος από τον Ψαρόπουλο. Αυτός είσαι. Σε ξέρουμε. Είσαι ένα τίποτα. Νομίζεις ότι θα διοικήσεις το ελληνικό ποδόσφαιρο; Ξέρουμε -και με σοβαρούς μάρτυρες- τι έχεις κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ο Διακοφώτης πέρα από την πρόταση για 15 ομάδες στην Σούπερ Λίγκα, ενεπλάκη ως πρόεδρος της Επιτροπής Μεταγραφών και Ιδιότητας και και στην υπόθεση με τα δελτία των Χασάν, Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Θέση υπέρ της αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος, αφού ο τελικός πάει για τις 12 Σεπτεμβρίου, πήρε και ο πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης.