Η Αλ Σαντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκιγιέρμε (vid)

Η ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Βραζιλιάνο άσο Γκιγιέρμε.

Η Αλ Σαντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκιγιέρμε (vid)

Την απόκτηση του Γκιγιέρμε ανακοίνωσε η Αλ Σαντ, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα από το Ντουμπάι τα βρήκε σε όλα τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με τον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος είχε ταξιδέψει τις τελευταίες μέρες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας και σήμερα το μεσημέρι έκανε και επίσημα γνωστή την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Ολυμπιακός κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να τον κρατήσει στον Πειραιά και να ανανεώσει το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, αλλά ήταν απίθανο από τη στιγμή που η Αλ Σαντ έφτασε να του δίνει 3 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Ο Γκιγιέρμε ήταν από την Πέμπτη στο Ντουμπάι και αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, την επομένη υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, που θα του αποφέρει συνολικά 9 εκατομμύρια ευρώ.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήθελε να κρατήσει τον Γκιγιέρμε στο ρόστερ του, θα βάλει στα ταμεία του περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 29χρονος άσος, που είχε συνολικά 79 εμφανίσεις, 11 γκολ και 4 ασίστ με τους «ερυθρόλευκους», θα συνεργαστεί με τον Τσάβι, που είναι ο προπονητής της αραβικής ομάδας.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής από την Αλ Σαντ στο twitter: