Τσαμπούρης: «Ήταν πρωτόγνωρο αυτό που ζήσαμε»

Την άποψη πως οι αρμόδιες αρχές έπρεπε να είχαν ενημερώσει νωρίτερα για τη διεξαγωγή του μπαράζ εξέφρασε ο Σάββας Τσαμπούρης, ο οποίος μίλησε για την επόμενη σεζόν στον Απόλλωνα.

Τσαμπούρης: «Ήταν πρωτόγνωρο αυτό που ζήσαμε»

Στα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Απόλλων Σμύρνης για την προετοιμασία για το μπαράζ ανόδου με την Ξάνθη αναφέρθηκε ο Σάββας Τσαμπούρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο έμπειρος μπακ τόνισε ότι οι αρμόδιες αρχές έπρεπε να είχαν ενημερώσει νωρίτερα για τη διεξαγωγή των συγκεκριμένων αγώνων, όπως και για την οργάνωση των μικρότερων κατηγοριών για να γίνει η σχετική προεργασία από όλες τις ομάδες.

«Δεν είχε καθόλου πανηγυρισμούς. Γιορτάσαμε στα αποδυτήρια και μετά πήγαμε στα σπίτια μας», ανέφερε αρχικά ο 34χρονος άσος και πρόσθεσε: «Το πανηγυρίσαμε. Μπορεί να φάνηκε εύκολο, αλλά δεν ήταν έτσι. Είχαμε 13 επαγγελματίες παίκτες και είχαμε το άγνωστο μπροστά μας. Όλα αυτά που περάσαμε την προηγούμενη χρονιά ήταν μία λύτρωση για εμάς».

Στη συνέχεια, ο Τσαμπούρης υπογράμμισε: «Είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό. Έχουμε δώδεκα μέρες μπροστά μας, δεν υπάρχουν φιλικά. Δεν κάναμε κανονική προετοιμασία. Είχαμε βρεθεί στις 20 Ιουλίου, αλλά μέρα με τη μέρα άλλαζαν οι αποφάσεις και άλλαζε παράλληλα το πρόγραμμα του γυμναστή. Οι φήμες αιωρούνταν και άλλαζαν το πρόγραμμα της ομάδας».

Καταλήγοντας, ο αρχηγός του Απόλλωνα: «Από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα, έπρεπε να ξέρουμε και εμείς το πρόγραμμά μας από την πρώτη στιγμή. Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα με τον Απόλλωνα. Υπάρχει ήδη ένα έμψυχο δυναμικό, των παιδιών που αγωνιστήκαμε στα μπαράζ, και με λίγο… τρέξιμο πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη».