Τέλος ο Γκιγιέρμε, με 3 εκ. το χρόνο στο Κατάρ!

Οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Γκιγιέρμε. Ανακοινώνεται από την Αλ Σαντ. Τρία εκατομμύρια το χρόνο θα παίρνει ο Βραζιλιάνος που αρνήθηκε την ελληνική πρόταση. Όλα τώρα για Πέπε. 

Τέλος ο Γκιγιέρμε, με 3 εκ. το χρόνο στο Κατάρ!

Παρά τις προσπάθειες που έκανε ώστε να κρατήσει τον Γκιγιέρμε, αυτό στάθηκε αδύνατο. Ο Ολυμπιακός επιχείρησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, αλλά ήταν αναπόφευκτο ότι δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει από τη στιγμή που η Αλ Σαντ έφτασε να του δίνει 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Ο Γκιγιέρμε είναι ήδη στην Ντόχα έτοιμος να υπογράψει, με τον Ολυμπιακό να εισπράττει ένα σημαντικό ποσό που λέγεται ότι μπορεί να φτάσει στα 4 εκατ. ευρώ. Παρόλο που η επιθυμία του ήταν να κρατήσει τον Βραζιλιάνο άσο.

Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα και η εξέλιξη είναι σίγουρα τέτοια που δεν μπορεί να χαροποιεί τον Πέδρο Μαρτίνς κι όχι μόνο φυσικά επειδή δεν θα έχει τον Γκιγιέρμε στον τελικό με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κλείσει άμεσα τον αντικαταστάτη του Γκιγιέρμε με αποκλειστικό στόχο τον Πέπε της Γκιμαράες. Και με μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας από τη στιγμή που έχει σύμμαχο και τον παίκτη. Η πρόταση του Ολυμπιακού είναι γύρω στα 3 εκατ. ευρώ, η Γκιμαράες ζητάει 5, αλλά ρόλο μπορεί να παίξει και η Μπενφίκα που έχει δικαιώματα στον παίκτη. Οι επαφές συνεχίζονται.