«Κόβουν» από τον τελικό Αβραάμ, Τόρο και Χασάν!

Τι έχει συμβεί με τις επεκτάσεις συμβολαίων Τοροσίδη, Αβραάμ και Χασάν με τον Ολυμπιακό που δεν έχουν εγκριθεί ακόμα από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. 

«Κόβουν» από τον τελικό Αβραάμ, Τόρο και Χασάν!

Χωρίς τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Αχμέντ Χασάν κινδυνεύει να παίξει ο Ολυμπιακός στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, καθώς οι επεκτάσεις των συμβολαίων τους έως το τέλος Αυγούστου που έχουν εγκριθεί από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ και τη FIFA δεν έχουν ακόμη την επικύρωση της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ομοσπονδίας.

Από τον Ολυμπιακό αναμένεται εντονότατη αντίδραση γι' αυτή την... παράλειψη που δημιουργεί ακόμη ένα εμπόδιο στην πειραϊκή ομάδα για τον αγώνα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Και η αντίδραση θα είναι πολύ δυναμική, εφόσον δεν λυθεί άμεσα αυτό το θέμα.

Στις 16 Ιουνίου, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε πως τα συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου 2020, δύναται να παραταθούν έως τις 31 Αυγούστου, λόγω της πανδημίας και της παράτασης της σεζόν. Στις 17 Αυγούστου, ο Ολυμπιακός παρέτεινε τα συμβόλαια του Βασίλη Τοροσίδη, του Αβραάμ Παπαδόπουλου και του Αχμέντ Χασάν, όπως είχε δικαίωμα με βάση την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Η Super League επικύρωσε τα συμβόλαια και των τριών ποδοσφαιριστών, τα απέστειλε στην ΕΠΟ και από τότε δεν έχει επικυρωθεί από τη συγκεκριμένη επιτροπή (στην οποία είναι πρόεδρος ο κ. Διακοφώτης) η παράταση της διάρκειας των συμβολαίων, χωρίς καμία αιτιολογία. Ενώ η FIFA έχει ήδη παρατείνει το συμβόλαιο του Χασάν με τον Ολυμπιακό μέχρι τις 31/08. Και αυτό διότι πρόκειται για διεθνή δανεισμό, οπότε περνάει μέσω της FIFA και του συστήματος TMS.

Εάν δεν υπάρξει τελικά η δυνατότητα να αγωνιστούν οι τρεις παίκτες, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες για τις οποίες έχει δικαίωμα.