Λίντελοφ: Κυνήγησε και παρέδωσε ληστή 90χρονης στην αστυνομία

Ο Λίντελοφ βρισκόταν στη Σουηδία τη στιγμή που ληστής έκλεψε την τσάντα μιας 90χρονης. Τον κυνήγησε, τον έπιασε και τον παρέδωσε στις αρχές.

Λίντελοφ: Κυνήγησε και παρέδωσε ληστή 90χρονης στην αστυνομία

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Βίκτορ Λίντελοφ, κυνήγησε και έπιασε χθες έναν άνδρα που έκλεψε την τσάντα μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην πόλη Βαστέρας της πατρίδας του Σουηδίας, όπως ανέφερε η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet.


Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο ύποπτος άρπαξε την τσάντα καθώς έκανε ποδήλατο κοντά στη 90χρονη γυναίκα. Η Aftonbladet ανέφερε ότι ο Λίντελοφ κυνήγησε και έπιασε τον άνδρα πριν τον παραδώσει στις αρχές.


«Ένας άντρας που ήταν στην περιοχή λέγεται ότι κυνηγούσε τον ύποπτο δράστη, τον έπιασε και τον κράτησε μέχρι να φτάσει η αστυνομία», είπε η αστυνομία χωρίς να ονομάσει τον 26χρονο Λίντελοφ.


«Η αστυνομία θα ήθελε να εκμεταλλευτεί αυτήν την ευκαιρία για να ευχαριστήσει τον άντρα αυτόν για τη γρήγορη και λογική παρέμβαση για την αποκατάσταση της περιουσίας της γυναίκας».
Ο Λίντελοφ, ο οποίος προσχώρησε στην Γιουνάιτεντ από την Μπενφίκα το 2017, έπαιξε σε 35 παιχνίδια στην Premier League τη σεζόν 2019-20.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ