Έχει... δρόμο ο τελικός για Μαρτίνς

Παρά τις πολλές σοβαρές απουσίες στον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς έχει αρκετές παραλλαγές για τον τελικό με την ΑΕΚ.

Έχει... δρόμο ο τελικός για Μαρτίνς

Από τον τελικό εναντίον της ΑΕΚ θα λείπουν για τον Ολυμπιακό πολλοί ποδοσφαιριστές. Ο Σα και ο Σεμέδο στην άμυνα, φυσικά από το παλιό ρόστερ ο Ομάρ και ο Τσιμίκας, αλλά και όσοι έχουν αποκτηθεί και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Όπως φάνηκε, όμως, στο φιλικό με τον ΠΑΣ, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει και πάλι πολλές επιλογές όχι μόνο σε πρόσωπα αλλά και σε σχηματισμούς.

Αυτά που δοκιμάστηκαν ήταν πολλά. Και τρεις στόπερ, με τον Αβραάμ μαζί με τους Μπα και Σισέ, αλλά και τετράδα στα χαφ. Έτσι ώστε να είναι ο Βαλμπουενά με τον Φορτούνη πίσω από τον Ελ Αραμπί σε ένα σχήμα με πολλή ποιότητα στην επίθεση.

Φυσικά υπάρχει η προοπτική να παίξει ο Ολυμπιακός με τους τρεις βασικούς χαφ του, τον Γκιγιέρμε, τον Μπουχαλάκη και τον Καμαρά. Κάτι που δε συνέβη στην πρόβα τζενεράλε. Αλλά κάλλιστα μπορεί να συμβεί στον τελικό. Επίσης, δοκιμάστηκε και σχήμα με δυο φορ, να είναι δηλαδή μαζί Χασάν και Ελ Αραμπί στην επίθεση. Και μπακ οι Ραντζέλοβιτς και Τοροσίδης, αν δεν πάει σε σχήμα με 3 στόπερ και 4 χαφ ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Αυτό που χρειάζεται είναι σίγουρα καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, καθώς επίσης ιδανικότερη αμυντική λειτουργία διότι ο ΠΑΣ έκανε πολλές φάσεις έστω κι αν τελικά δεν σκόραρε. Αποδείχτηκε, όμως, ότι ακόμη και με τις αμυντικές απουσίες που για άλλη ομάδα θα ήταν αδύνατο να καλυφθούν, ο Ολυμπιακός έχει τέτοιο ρόστερ ώστε να είναι πάντοτε το φαβορί σε αγώνα εγχώριας διοργάνωσης. Ακόμη και με τις συνθήκες που αυτός ο τελικός πρόκειται να διεξαχθεί.