Panathinaikos TV: Ιντερνετική… ταλαιπωρία!

Πολύ κακή αρχή έκανε το Παναθηναϊκός TV με τους φίλους της ομάδας να δεινοπαθούν για να δουν το φιλικό με τη Μαρκό

Panathinaikos TV: Ιντερνετική… ταλαιπωρία!

Με πολλά προβλήματα έκανε αρχή το Παναθηναϊκός TV, η προσπάθεια των ανθρώπων του «τριφυλλιού» να μεταδίδουν δικό τους πρόγραμμα χωρίς κάποιον τηλεοπτικό πάροχο.

Συγκεκριμένα όσοι επεχείρησαν να παρακολουθήσουν το φιλικό της ομάδας με τη Μαρκό από την ιντερνετική πλατφόρμα… δεινοπάθησαν!

Για πάρα πολλή ώρα η σχετική ιστοσελίδα είχε «πέσει», μια και ο σέρβερ αδυνατούσε να εξυπηρετήσει την ζήτηση που υπήρχε από τους φίλους του Παναθηναϊκού για να δουν την ομάδα τους στο πρώτο της φιλικό για τη νέα σεζόν.

Αυτό είχε ως συνέπεια να υπάρξει έντονος εκνευρισμός από τους φίλους της ομάδας, που πάλευαν να συνδεθούν και εικόνα δεν έβλεπαν!

Μάλιστα η ΠΑΕ υποχρεώθηκε να εκδώσει ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη!

Η ανακοίνωση ανέφερε: «Είναι κοινότυπο αλλά στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί πραγματικότητα: κάθε αρχή και δύσκολη.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας που κατά χιλιάδες ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία μέσω του paotv.gr, προκειμένου να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση με τη Μαρκό, στην πρώτη τηλεοπτική μετάδοση του «Παναθηναϊκός TV».

Παράλληλα, όμως, αυτή η επιθυμία προκάλεσε αξεπέραστα τεχνικά προβλήματα. Οφείλουμε να απολογηθούμε στους χιλιάδες φιλάθλους, οι οποίοι εξαιτίας αυτών των προβλημάτων, δεν κατόρθωσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Ήδη όλες οι αρμόδιες ομάδες του «Παναθηναϊκός TV» εργάζονται προς την κατεύθυνση της επίλυσης των ζητημάτων, ώστε στο επόμενο τηλεοπτικό ραντεβού με το «Παναθηναϊκός TV», στις 26 Αυγούστου στο φιλικό με τον ΟΦΗ, να κυλήσουν όλα ομαλά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και συγγνώμη για την ταλαιπωρία».