Εθνικός: Αρνητικά όλα τα τεστ covid-19 από το ινστιτούτο Παστέρ

Αρνητικά βγήκαν όλα τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν από το ινστιτούτο Παστέρ στην ποδοσφαιρική ομάδα του Εθνικού, η οποία συμβούλεψε όλους τους νέους να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας και να ακολουθούν με ευλάβεια τις οδηγίες των ειδικών.

Εθνικός: Αρνητικά όλα τα τεστ covid-19 από το ινστιτούτο Παστέρ

H ανακοίνωση :

"Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. ανακοινώνει ότι με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην οικογένεια του συλλόγου και το κοινωνικό σύνολο μερίμνησε να διενεργηθούν τα τεστ για τον covid 19 στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας από το Ινστιτούτο Παστέρ και όλα ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

Η διοίκηση προτρέπει όλους τους φίλους του Εθνικού και γενικότερα τους πολίτες -με έμφαση στους νέους- να τηρούν πιστά τα προβλεπόμενα μέτρα και να ακολουθούν συνειδητά τις οδηγίες των ειδικών για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού και των αρνητικών επιπτώσεών του στην υγεία, την οικονομία και τις κοινωνικές δραστηριότητες, έτσι ώστε να μην επαναληφθεί η αναστολή των πρωταθλημάτων και το κλείσιμο των αγωνιστικών χώρων και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς και να ξαναβρεθούμε την προσεχή περίοδο 2020-21 σε γήπεδα ανοιχτά για να αθληθούμε και να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη ομάδα μας".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας