«Στον Ολυμπιακό και ο Αράο»

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έκλεισε και τον Γουίλιαν Αράο από τη Φλαμένγκο, τον οποίο είχε επιχειρήσει να πάρει και το 2018.

«Στον Ολυμπιακό και ο Αράο»

Το καλοκαίρι του 2018 ο Ολυμπιακός είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του Γουίλιαν Αράο από τη Φλαμένγκο. Αν και οι δύο πλευρές φαινόταν πως τα είχαν βρει τελικά η μεταγραφή του Βραζιλιάνου χαφ δεν έγινε ποτέ.

Με αφορμή τη μεταγραφή του Ραφίνια από τη Φλαμένγκο στον Ολυμπιακό έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στη Βραζιλία πως οι Πειραιώτες παίρνουν και τον Αράο.

Εδώ και λίγα λεπτά υπάρχει ένα tweet από Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, το οποίο αναφέρει πως ο Αράο είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Η αξιοπιστία της συγκεκριμένης πληροφορίες ελέγχεται βέβαια, όμως οι Βραζιλιάνοι από την πρώτη στιγμή που έγινε η μεταγραφή του Ραφίνια θυμήθηκαν και την περίπτωση του Αράο. Ο 27χρονος κεντρικός χαφ έχει συμβόλαιο με τη Φλαμένγκο έως το 2023 και είναι βασικό στέλεχος του βραζιλιάνικου κλαμπ.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2018 ο Πέδρο Μαρτίνς είχε επιμείνει για την απόκτηση του, αλλά αν και η διοίκηση έφτασε πολύ κοντά στην απόκτηση του τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε στο τέλος. Ο Πορτογάλος προπονητής, πάντως είχε εξαιρετική άποψη για τον Αράο και τον είχε ζητήσει επίμονα.