Δείτε τον Ντιντιέ Ντομί σε ρόλο τηλεσχολιαστή (vid)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι σχολιαστής σε τηλεοπτικό δίκτυο του Κατάρ. Δείτε σε βίντεο τον Ντιντιέ Ντομί.

Δείτε τον Ντιντιέ Ντομί σε ρόλο τηλεσχολιαστή (vid)

Το καλοκαίρι του 2006 ο Ολυμπιακός απέκτησε από την Εσπανιόλ τον Ντιντιέ Ντομί, ο οποίος έμεινε στον Πειραιά έως τον Ιούλιο του 2010. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια ο Γάλλος αριστερός μπακ κατέκτησε με την ερυθρόλευκη φανέλα τέσσερα πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας.

Ο Ντιντιέ Ντομί εδώ κι εννέα χρόνια έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο με την τελευταία ομάδα αγωνίστηκε να είναι η Revolution. Ο 42χρονος πλέον Ντομί είναι από τις συμπαθητικές φυσιογνωμίες για τον κόσμο του Ολυμπιακού που συχνά πυκνά τον μνημονεύουν.

Που βρίσκεται τώρα ο Ντιντιέ Ντομί; Ο πρώην ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών είναι σχολιαστής για λογαριασμό του δικτύου Bein Sports το οποίο εδρεύει στη Ντόχα. Σχολιάζει παιχνίδια του Champions League και όχι μόνο, αλλά πλέον όπως πολλοί παλιοί άσοι ακολουθεί το ρόλο του τηλεσχολιαστή.

Είχε κάνει μία γεμάτη καριέρα ο Γάλλος μπακ, ο οποίος είχε φορέσει τις φανέλες σπουδαίων ευρωπαϊκών ομάδων. Συγκεκριμένα εκτός από τον Ολυμπιακό είχε παίξει σε Παρί Σεν Ζερμέν, Νιούκαστλ, Λιντς και Εσπανιόλ.

Δείτε, λοιπόν, πως είναι σήμερα ο Ντιντιέ Ντομί…