Η «πόρτα» του Ραφίνια στη Σάλκε και η μεγάλη πρόταση του Ολυμπιακού

Χαμός γίνεται στη Βραζιλία με τον Ραφίνια, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο μάνατζερ του επιβεβαίωσε τη μεταγραφή, ενώ ο παίκτης είχε αρνηθεί πρόταση της Σάλκε.

Η «πόρτα» του Ραφίνια στη Σάλκε και η μεγάλη πρόταση του Ολυμπιακού

Η Φλαμένγκο έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μεταπείσει τον Ραφίνια και να μη δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού. Τον ήθελε στο ρόστερ της, αφού αυτός ήταν ο ηγέτης και το πλήγμα είναι μεγάλο για την ομάδα το Ριό. Πλέον δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, αφού ο ποδοσφαιριστής έχει απαντήσει θετικά στους Πειραιώτες και ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη χώρα μας.

Στη Βραζιλία γίνεται μεγάλος ντόρος για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, ενώ το θέμα έχει επιβεβαιώσει με δηλώσεις και ο ατζέντης του, ο Ricardo Scheidt. «Η πρόταση που είχε από τον Ολυμπιακό ήταν πολύ καλή και δεν μπορούσε να την αρνηθεί ο Ραφίνια», ανέφερε ο εκπρόσωπος του.

Στο μεταξύ στη Βραζιλία υπάρχουν ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία πριν πει το "ναι" στον Ολυμπιακό, ο 35χρονος μπακ είχε πει "όχι" σε πρόταση από τη Bundesliga. Η Σάλκε ήταν η ομάδα που του είχε χτυπήσει την πόρτα για να επιστρέψει στο γερμανικό πρωτάθλημα. Ο Ραφίνια, ωστόσο αρνήθηκε την πρόταση της γερμανικής ομάδας, αφού τα χρήματα που του πρόσφερε ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετικά.

Τρεις φορές πάνω από τα λεφτά που έπαιρνε στη Φλαμένγκο θα εισπράττει ο 35χρονος αμυντικός τη διετία που θα μείνει στην Ελλάδα για να παίξει με τον Ολυμπιακό.