«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ραφίνια»

Πλήθος δημοσιευμάτων στη Βραζιλία αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτο στόχο για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας του τον Ραφίνια.

«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ραφίνια»

Ο κακός χαμός γίνεται στη Βραζιλία τις τελευταίες ώρες για τον Ραφίνια. Πλήθος δημοσιευμάτων στη χώρα του καφέ αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτο στόχο για την ενίσχυση του δεξί άκρου της άμυνας του τον 35χρονο μπακ της Φλαμένγκο.

Οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Φλαμένγκο για να πάρει τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα στη Βραζιλία θεωρούν πως αν οι Πειραιώτες προχωρήσουν σε πρόταση ο παίκτης θα φύγει από τη Φλαμένγκο, στην οποία όχι απλά παίζει βασικός, αλλά είναι ο ηγέτης της.

Το θέμα έγραψε η εφημερίδα «O Dia», η οποία αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη «Φλα» έως το Δεκέμβριο του 2021, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να φύγει ως ελεύθερος. Να σημειώσουμε ότι η Φλαμένγκο έχει παιχνίδι τα ξημερώματα, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ατλέτικο Μινέιρο.

Αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Βραζιλία ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου είναι ο βασικός υποψήφιος για να καλύψει το κενό του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος αποχώρησε από το σύλλογο μετά από έξι χρόνια.