Και η Βαλένθια για τον Ίσλα

Οι Ισπανοί βάζουν στο… κόλπο για τον Μαουρίτσιο Ίσλα και τη Βαλένθια. Ο παίκτης είναι στη λίστα του Ολυμπιακού, ενώ φερόταν να έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό.

Και η Βαλένθια για τον Ίσλα

Ο Μαουρίτσιο Ίσλα είναι ένας ποδοσφαιριστής που φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα ο Πορτογάλος προπονητής μοιάζει να τον έχει πιο ψηλά απ' όλους.

Για τον Χιλιανό μπακ υπήρξε το μεσημέρι δημοσίευμα από την Τουρκία σύμφωνα με το οποίο τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο τριών ετών. Οι "πράσινοι" από την πλευρά τους διέψευδαν τους Τούρκους πως υπάρχει συμφωνία με τον Ίσλα.

Νωρίτερα, όμως ήρθαν νέα δημοσιεύματα από την Ισπανία αυτή τη φορά σύμφωνα με τα οποία ο ποδοσφαιριστής απασχολεί σοβαρά τη Βαλένθια. Συγκεκριμένα η έγκυρη Marca αναφέρει πως ο 32χρονος μπακ που έμεινε ελεύθερος από τη Φενερμπαχτσέ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Βαλένθια.

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα οι Ισπανοί κάνουν λόγο και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ποδοσφαιριστή. Ο Μαουρίτσιο Ίλσα βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης και ήδη στα χέρια του έχει αρκετές προτάσεις.