Υπόθεση Ινσούα: Το... τηλεφώνημα του αδερφού του, που εκνεύρισε τον Ίβιτς

Το… παραπάνω τηλεφώνημα που έκανε ο αδελφός και μάνατζερ του Αργεντινού εκνεύρισε τον Ιβιτς και απέσυρε την πρόταση της ΑΕΚ.

Υπόθεση Ινσούα: Το... τηλεφώνημα του αδερφού του, που εκνεύρισε τον Ίβιτς

Ο Εμάνουελ Ινσούα έφτασε πολύ κοντά στη συμφωνία με την ΑΕΚ, αλλά την τελευταία στιγμή οι «κιτρινόμαυροι» απέσυραν την πρότασή τους.

Ινσούα: «Στην Ελλάδα, μόνο Παναθηναϊκός»

Η… αιτία του κακού φαίνεται πως είναι ο αδελφός του παίκτη, Μαξ, ο οποίος είναι και ο ατζέντης του. Ο Μαξιμιλιάνο λοιπόν ήταν πολύ… σκληρός στις διαπραγματεύσεις του με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ Ιλια Ιβιτς και προσπαθούσε να εκμαιεύσει ένα ευρώ παραπάνω.

Τελικά βρέθηκε η «χρυσή τομή» και οι δύο πλευρές ήταν έτοιμες να προχωρήσουν στο… δια ταύτα με τις υπογραφές και τις διατυπώσεις.

Μόνο που όπως λένε οι πληροφορίες οι «κιτρινόμαυροι» έμαθαν πως ο Μαξ έκανε ένα… παραπάνω τηλεφώνημα στον Ολυμπιακό και όπως λένε τουλάχιστον στην «Ένωση» ουσιαστικά περιέφερε την επικείμενη συμφωνία προσπαθώντας να προκαλέσει συνθήκες πλειστηριασμού.

Υπάρχει ο Ολυμπιακός πίσω από το «ναυάγιο» ΑΕΚ - Ινσούα;

Σε μια υπόθεση η οποία είχε ουσιαστικά κλείσει και ο παίκτης θεωρούνταν «κλεισμένος».

Μάλιστα υποστηρίζουν πως ο Μαξ Ινσούα ήταν εκείνος που όλο το τελευταίο διάστημα έπαιζε… καθυστερήσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο σαν να περίμενε κάτι.

Τους έκανε δε, εντύπωση το γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης ήταν ιδιαίτερα ζεστός στις συζητήσεις με το τεχνικό τιμ και τους παράγοντες της ομάδας.

Έτσι αποφάσισαν να αποσύρουν την προσφορά τους εκνευρισμένοι με τους χειρισμούς του Μαξ Ινσούα.

Όπως λένε δε οι πληροφορίες μετά το «ναυάγιο» με την ΑΕΚ ο μάνατζερ του Αργεντινού είχε επαφή και με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αναζητά ακραίο μπακ και τον χειμώνα είχε φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο στην προσπάθεια για την απόκτησή του.