Ο ΠΑΟΚ 2-0 τον Βόλο σε φιλικό (vid)

O ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ 2-0 τον Βόλο σε φιλικό (vid)

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το δεύτερο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας έφερε και την πρώτη, έστω και ανεπίσημη, νίκη της σεζόν κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα , στην τελευταία μέρα της παραμονής της ομάδας στη Μαγνησία, είχε την ευκαιρία μαζί με τους συνεργάτες του να δουν πολλά πράγματα και να κάνουν δοκιμές, ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων και το παιχνίδι κόντρα στην Μπεσίκτας.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκε σοβαρός στα μετόπισθεν, κράτησε τη μπάλα, αλλά δεν βρήκε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι και δεν δημιούργησε κινδύνους προς την εστία του Γκαραβέλη.

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος ανέβασε ρυθμό, πίεσε, έφτιαξε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να βρει δίχτυα δύο φορές με τους Άκπομ , ο οποίος πέτυχε ένα… περίεργο γκολ, όταν η μπάλα κόντραρε στο σώμα του μετά από σουτ του Εσίτι και με τον Κούτσια, στο πρώτο γκολ του νεαρού επιθετικού με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ πλέον επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρώι της Τρίτης (11.08) τεστ για τον Covid-19 και ρεπό και την Τετάρτη (12.08) θα ξαναρχίσουν οι προπονήσεις στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Πασχαλάκης (46′ Ζίβκοβιτς ), Μιχαηλίδης (60′ Τσιγγάρας ), Βαρέλα (46′ Μιχάι ), Ίνγκασον (46′ Κρέσπο ), Λημνιός (60′ Μάτος ), Μπαλογιάννης (70′ Τσαούσης), Σβαμπ (46′ Εσίτι ), Ελ Καντουρί (60′ Βέρνμπλουμ ), Τζόλης (46′ Άκπομ ), Ζαμπά (31′ Μπίσεσβαρ , 60′ Πέλκας ), Σφιντέρσκι (60′ Κούτσιας).

*O Δημήτρης Γιαννούλης έμεινε προληπτικά εκτός αγώνα λόγω ενοχλήσεων στη μέση.