«Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Τράουκο»

Νέα ρεπορτάζ από τη Γαλλία φέρνουν τον Μιγκέλ Τράουκο ακόμη πιο κοντά στον Ολυμπιακό, αφού παραμένει εκτός πλάνων στη Σεντ Ετιέν.

«Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Τράουκο»

Αυτό που προέχει στον Ολυμπιακό τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το παιχνίδι με τη Γουλβς. Οτιδήποτε άλλο έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα για την ομάδα του Πειραιά, που πρώτα θέλει να… κυνηγήσει το ευρωπαϊκό όνειρο.

Παράλληλα, όμως, τρέχουν και τα μεταγραφικά θέματα και είναι δεδομένο ότι στον Ολυμπιακό έχουν έτοιμες κάποιες λύσεις προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Μιγκέλ Τράουκο.

Ο Περουβιανός μπακ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και οι Γάλλοι επιμένουν ότι έρχεται όλο και πιο κοντά στον Πειραιά. Είναι δεδομένο ότι ο τεχνικός της Σεντ Ετιέν, Κλοντ Πιέλ δεν τον έχει στα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο ποδοσφαιριστής έχει μείνει αρκετά πίσω στην ιεραρχία των μπακ.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με τον Τράουκο και σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Γάλλοι ετοιμάζει σοβαρή πρόταση προκειμένου να εντάξει τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις του. Ο Περουβιανός είναι σίγουρο πως δεν θα συνεχίσει στη Σεντ Ετιέν και πλέον η Ελλάδα μοιάζει ο πιθανότερος προορισμός για τη συνέχεια της καριέρας του.

Και σε αυτή την υπόθεση εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά τη Γουλβς και ανάλογα με το τι θα γίνει αύριο το βράδυ στο "Μολινό". Αυτή τη στιγμή όλος ο οργανισμός ασχολείται με το παιχνίδι κόντρα στους "λύκους".