Κλάτενμπεργκ: «Σκληρή δουλειά και διαφάνεια»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας πραγματοποίησε ο  Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Κλάτενμπεργκ: «Σκληρή δουλειά και διαφάνεια»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποτελεί και τυπικά τον νέο πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ καθώς υπέγραψε το συμβόλαιο του.

Και επίσημα αρχιδιαιτητής ο Άγγλος, Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Άγγλος αρχιδιαιτητής αναφέρθηκε στο νέο του έργο τονίζοντας πως στόχος του είναι η διαφάνεια και η δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα υποστήριξε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αθήνα. Ύστερα από τόσα χρόνια διαιτητής σε σημαντικούς αγώνες και την εμπειρία μου στο ασιατικό ποδόσφαιρο, είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ. Θέλω να μεταφέρω στους Έλληνες διαιτητές όλες τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει και με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας και της UEFA θα δουλέψουμε σκληρά.

Θα δουλέψω σκληρά για να βελτιώσουμε τους διαιτητές και ταυτόχρονα θα λειτουργήσουμε με διαφάνεια, γιατί αυτό το στοιχείο είναι σημαντικό: ότι είμαστε δίκαιοι. Σκοπεύω να οργανώσουμε συνεντεύξεις Τύπου, προκειμένου να δείχνουμε στον κόσμο τι κάνουμε.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πώς εξελίχθηκε η συνέντευξή μου με τους Big 4, στους οποίους εξήγησα το πρόγραμμα και το πλάνο μου και είμαι χαρούμενος που τους άρεσε η πρότασή μου και που θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη αίσθηση για τους διαιτητές».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας