Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Τελικές συζητήσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Δεν θα αργήσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την μεταγραφή ή όχι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Απόλλωνα Λεμεσού. Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Κυπριακής ομάδας, Φανούρη Κωνσταντίνου.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Τελικές συζητήσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού, Φανούρης Κωνσταντίνου μίλησε για τη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και τόνισε πως σήμερα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Κύπριους αφού εδώ και λίγες μέρες είναι ελεύθερος από τον πρωταθλητή Ελλάδας. Ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται στην Κύπρο, για τις τελικές διαπραγματεύσεις.

Ο Φανούρης Κωνσταντίνου, είπε πως πρέπει «να είμαστε προσεκτικοί, είναι δύσκολη περίπτωση, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος, στην Ιταλία, σε Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά το να έρθει στην Κύπρο δείχνει και το ενδιαφέρον του να μιλήσει με τους ανθρώπους του Απόλλωνα.

Το χειρίστηκε ο πρόεδρος το θέμα σε συνεννόηση με τον προπονητή που είναι δική του επιλογή. Ήρθε να δει τις εγκαταστάσεις, τη Λεμεσό και να συζητήσει και μια πιθανή προοπτική να συνεργαστεί με τον Απόλλωνα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας