Ανδρέας Μιχαηλίδης: «Δεύτερες σκέψεις για τον κόσμο και το 33%»

Δηλώσεις αναφορικά με την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα μετά και την αύξηση των κρουσμάτων, έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Ανδρέας Μιχαηλίδης: «Δεύτερες σκέψεις για τον κόσμο και το 33%»

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ (Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού) μίλησε στον Super Sport FM και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τις δεύτερες σκέψεις που γίνονται σχετικά με τον κόσμο και το 33%, τονίζοντας ότι πλέον είναι πολύ πιθανό να διεξάγονται αγώνες κεκλεισμένων των θυρών στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το μνημόσυνο τον πεσόντων του αθλητισμού το 1974: «Είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε, το τρέξαμε λίγες μέρες και θα το καθιερώσουμε σαν θεσμό πλέον. Είναι 34 στο σύνολο οι αθλητές που έχασαν την ζωή τους στην μαύρη περίοδο του 1974.

Θα προστεί εκεί του Εθνικού Μνημόσυνου ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Ησαΐας. Θα εκπροσωπηθεί και το ΓΕΕΦ και θα είναι και τα παιδιά του λόχου αθλητών εκεί. Έδωσαν το πολυτιμότερο αγαθό για την πατρίδα μας, την ζωή τους. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους θυμόμαστε και να τους τιμούμε. Λαός που δεν θυμάται και δεν τιμά το παρελθόν του δεν έχει μέλλον».

Για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού: «Δεν είναι θέμα Λεμεσού ή άλλης πόλης. Μας ανησυχεί. Διαβάζω και ακούω ότι η Λεμεσός έτσι και κυνηγάνε την Λεμεσό.

Είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί όλους μας, εμάς στον αθλητισμό περισσότερο. Εφόσον δείξαμε τόσο καλά αποτελέσματα και η Λεμεσός είχε τα χαμηλότερα άρα να μην είναι στο στόχαστρο η Λεμεσός. Ο αθλητισμός ανησυχεί».

Για τον κόσμο στα γήπεδα: «Γίνονται δεύτερες σκέψεις για τον κόσμο και το 33%».

Για το αν θα γίνουν παιχνίδια χωρίς κόσμο: «Ένας από τους λόγους που έλεγα τότε ότι θα μπορούσε να αρχίσει το πρωτάθλημα ήταν για να δούμε τα προβλήματα και να τα διορθώσουμε.

Είναι πιθανόν να γίνει κεκλεισμένων των θυρών όπως σε άλλες χώρες. Πολλοί πιο ειδικοί μου έλεγαν τότε ότι θα υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και πρέπει να αντιμετωπιστεί και αυτό».