Εξελίξεις με Σα, Γκραντέλ - Ετοιμάζεται ο Σούμπασιτς

Πλέον, στην Αγγλία το «έχουν τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι»! Ο Ζοσέ Σα θα φέρει πρόταση άνω των 10 εκατ. ευρώ!

Εξελίξεις με Σα, Γκραντέλ - Ετοιμάζεται ο Σούμπασιτς

Ο Πορτογάλος είναι στο στόχαστρο του Σιμεόνε για λογαριασμό της Ατλέτικο, αλλά πηγές από την Αγγλία επιμένουν ότι αν έρθει μία σοβαρή πρόταση, αυτή θα είναι από την Πρέμιερ Λιγκ και όχι από την Ιβηρική. Πότε βλέπουν στο Νησί ότι θα υπάρξουν εξελίξεις με τον Σα; Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.

Αν αποκλειστούν οι Πειραιώτες από τη Γουλβς τότε θα δείτε ότι από την επόμενη κιόλας μέρα θα αρχίσουν να εντείνονται οι φήμες ότι ο Ζόρζε Μέντες θα κάνει ταξίδι-αστραπή στην Αγγλία για να ολοκληρώσει κάποιο «ντιλ»! Το γράφουμε τόσο απλά, γιατί όντως είναι τόσο απλά τα πράγματα... Αν ο Ολυμπιακός προχωρήσει στο φάιναλ 8, τότε η υπόθεση της μεταγραφής του θα πάρει παράταση. Από το λιμάνι φυσικά δεν λένε το παραμικρό, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουν να αποπροσανατολίσουν την ομάδα από τους στόχους της.

Στην Αγγλία όμως επιμένουν ότι θα έχουμε άμεσες εξελίξεις με το φινάλε του ευρωπαϊκού ταξιδιού των πρωταθλητών Ελλάδας. Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του; Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, ο Ντάνιελ Σούμπασιτς. Ο Ολυμπιακός ~όπως έχουμε αναφέρει και μέσα στην εβδομάδα πρωτοσέλιδα στο «ΦΩΣ»~ έχει το «πάνω χέρι» στην υπόθεση και αυτό φαίνεται και από τους διάφορους χειρισμούς που έχει κάνει ο Κροάτης γκολκίπερ. Έχει πει πολλά «όχι» σε διάφορες προτάσεις που του έχουν γίνει και αφήνει να διαρρεύσει ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση.

Εβδομάδα... ανακοινώσεων για Γκραντέλ

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο, την ερχόμενη εβδομάδα που ο Ολυμπιακός θα παλεύει για την πρόκρισή του στο φάιναλ 8 του Γιουρόπα Λιγκ, να δει στη Γαλλία την Τουλούζ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μαξ Γκραντέλ. Έχει καταντήσει λίγο κουραστική η συγκεκριμένη ιστορία, αλλά στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται να αποκτήσουν τον παίκτη σήμερα... Τον θέλουν, όμως, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη χρονιά. Υπάρχουν δηλαδή μίνιμουμ 15 μέρες που μπορεί να περιμένει ο Ολυμπιακός. Στη Γαλλία πάντως υποστήριζαν χθες ότι ίσως την ερχόμενη εβδομάδα ολοκληρωθεί ο κύκλος του Ιβοριανού στην Τουλούζ.