Επίσημα στη Σέλτικ ο Μπάρκας

Η διοίκηση των Σκοτσέζων ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 26χρονο γκολκίπερ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή

Επίσημα στη Σέλτικ ο Μπάρκας

Παίκτης της Σέλτικ είναι και επίσημα ο Βασίλης Μπάρκας, καθώς η σκοτσέζικη ομάδα ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία τους.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους «Κέλτες» με ετήσιες αποδοχές περίπου 800 χιλ ευρώ.

Είχε ταξιδέψει στη Γλασκώβη από την Τρίτη, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αφού ήταν ήδη δεδομένη η συμφωνία της Σέλτικ με την ΑΕΚ, προχώρησε και η συμφωνία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Από εδώ και πέρα η διοίκηση της Σέλτικ θα παρουσιάσει επίσημα τον παίκτη, ο οποίος μάλιστα είναι πολύ πιθανό να… πιάσει δουλειά άμεσα.

Συγκεκριμένα την προσεχή Κυριακή αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στη Χάμιλτον για πρωτάθλημα της Σκωτίας.

Χαρακτηριστικό είναι το tweet των Σκοτσέζων:

«Ανυπομονώ να παίξω για τη Σέλτικ»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σέλτικ ο Βασίλης Μπάρκας τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι ένα όνειρο να έρθω σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και ανυπομονώ να παίξω για τη Σέλτικ. Ήρθα για να κερδίσω μετάλλια και τρόπαια. Θέλω να κερδίσω το 10ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, και θέλω να μας βοηθήσω να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό θέλω.

Ο προπονητής μου μίλησε για το κλαμπ, την πίεση εδώ και ότι θέλει να είμαστε πάλι πρωταθλητές. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ και νομίζω ότι αυτός και εγώ έχουμε μια πολύ καλή σχέση μέχρι τώρα.

Όταν έπαιξα εδώ (σ.σ. ως παίκτης της ΑΕΚ), θυμάμαι την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ήταν εξαιρετική. Δεν μπορούμε να παίξουμε με τους οπαδούς μας αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζω να συμβεί σύντομα.

Νιώθω καλά με την πίεση, εάν ένα παιχνίδι παίζεται σαν ένα φιλικό, δεν μου αρέσει αυτό. Δεν μου αρέσουν τα φιλικά παιχνίδια, μου αρέσει να παίζω υπό πίεση, μου αρέσουν τα ντέρμπι, μου αρέσουν τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ - αυτά είναι αυτά που ανυπομονώ».