Η περιπέτεια του Ιγκόρ Σίλβα στην Κροατία και το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Πώς έχασε τη δυνατότητα να παίξει Champions League ο Ιγκόρ Σίλβα στην Κροατία και τι θα γίνει με το μέλλον του Βραζιλιάνου μπακ του Ολυμπιακού.

Η περιπέτεια του Ιγκόρ Σίλβα στην Κροατία και το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Δραματικό ήταν το φινάλε στο κροατικό πρωτάθλημα, με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά τελικά άσχημη κατάληξη για έναν ποδοσφαιριστή που ανήκει στον Ολυμπιακό. Το βράδυ του Σαββάτου (25/7) ο Ιγκόρ Σίλβα έπαιζε «τελικό» συμμετοχής στο Champions League με την ομάδα του, την Όσιγιεκ, στην οποία έχει δοθεί δανεικός από τους Πειραιώτες.

Ο Βραζιλιάνος μπακ που είναι βασικότατο στέλεχος της Όσιγιεκ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν προσπάθησε μαζί με τους συμπαίκτες του μέχρι το τέλος για τη νίκη απέναντι στην Λοκομοτίβα, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί το εισιτήριο για τα προκριματικά της κορυφαίας διοργάνωσης, με τη δεύτερη θέση πίσω από την πρωταθλήτρια εδώ και καιρό Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Διεκδικήτρια ήταν και η Ριέκα που κέρδιζε εύκολα από νωρίς την Ίστρα και όσο το παιχνίδι Όσιγιεκ-Λοκομοτίβα ήταν ισόπαλο 1-1, έπαιρνε αυτή τη δεύτερη θέση! Τελικά, στο 88', ο Λόντσαρ που είχε μπει αλλαγή για την Όσιγιεκ έβαλε αυτογκόλ στην εστία που υπερασπιζόταν ένας παίκτης που επίσης έχει σχέση με τον Ολυμπιακό. Ο Ίβιτσα Ίβουσιτς που είχε περάσει για ένα διάστημα χωρίς να παίξει καθόλου στην ελληνική ομάδα!

Η Λοκομοτίβα θα παίξει, λοιπόν, προκριματικά στο Champions League και η Όσιγιεκ με την Ριέκα στο Europa League της προσεχούς σεζόν. Η κροατική ομάδα που έχει στο δυναμικό της τον Ιγκόρ Σίλβα (ο οποίος δεν πήρε ποτέ την ευκαιρία να δείξει αν μπορεί στον Ολυμπιακό, μετά την απόκτησή του από τον Αστέρα Τρίπολης), έχει ήδη ενημερώσει ότι προτίθεται να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς και να πάρει με ένα σημαντικό ποσό, γύρω στις 700 χιλιάδες ευρώ, τον παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Ιγκόρ που σίγουρα ήταν απογοητευμένος με την εξέλιξη και τη χαμένη δυνατότητα να λάβει μέρος στη διοργάνωση των αστέρων, διεκδικώντας την είσοδο στους ομίλους...