Γκρέμισαν τα τείχη του Πειραιά για τον Ολυμπιακό! (vid)

Με μία φαντασμαγορική φιέστα και με τους πρωταθλητές Ελλάδας να φτάνουν στο Πασαλιμάνι με ανοιχτό πούλμαν ο Ολυμπιακός γιόρτασε την επιστροφή στο θρόνο του.

Γκρέμισαν τα τείχη του Πειραιά για τον Ολυμπιακό! (vid)

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός είχε συνηθίσει τις συνεχόμενες κατακτήσεις τίτλων. Έμεινε, όμως, δύο χρόνια μακριά από την πρώτη θέση, αφού ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πήραν τα ηνία. Οι Πειραιώτες, ωστόσο, δούλεψαν αυτή τη διετία για να επιστρέψουν στην κορυφή.

Δικαιώθηκαν για τις επιλογές τους, αφού γκρέμισαν ό,τι δεν λειτουργούσε σωστά και έχτισαν από την αρχή με αποτέλεσμα να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από μία διετία. Η ομάδα του Πειραιά έφτασε τα 45 πρωταθλήματα στην Ελλάδα και το βράδυ της Κυριακής το γιόρτασε με τη ψυχή της.

Οι εποχές που ζούμε είναι περίεργες, ενώ η καθημερινότητα όλων μας έχει αλλάξει. Ο Ολυμπιακός που έχει ουκ ολίγες φιέστες στο ενεργητικό του υποχρεώθηκε να προσθέσει ακόμα μία, αλλά εντελώς διαφορετική. Η πανδημία κράτησε κλειστές τις πόρτες του «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά ο κόσμος ήταν συγκεντρωμένος έξω απ’ αυτό.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ τα φώτα έσβησαν και ένα φαντασμαγορικό σόου πήρε τη θέση των ποδοσφαιριστών. Μπορεί το γήπεδο να ήταν άδειο, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να γκρεμίσουν τα τείχη με ένα εντυπωσιακό σόου.

Στη συνέχεια οι πρωταγωνιστές επιβιβάστηκαν σε ανοιχτό πούλμαν και πήγαν στο Πασαλιμάνι εκεί όπου ήταν συγκεντρωμένος κόσμος και αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Μία φιέστα διαφορετική, αλλά με πάθος και ένταση και με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρών για να αποθεώσει τα ινδάλματα του.

Θυμηθείτε όσα έγιναν στη μεγάλη φιέστα του Ολυμπιακού