Ο Ολυμπιακός για τον Τζέμερσον της Μονακό (vids)

Πληροφορίες από τη Γαλλία θέλουν τον Ολυμπιακό να ασχολείται με τον Τζέμερσον που μένει ελεύθερος από τη Μονακό. Στο… κόλπο Τούρκοι, Ρώσοι και Ουκρανοί.

Ο Ολυμπιακός για τον Τζέμερσον της Μονακό (vids)

Η αγορά της Γαλλίας είναι στο… μικροσκόπιο του Ολυμπιακού για πολλούς και διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς είναι πως στους Πειραιώτες υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις.

Γι’ αυτό και αρκετά συχνά προκύπτουν ονόματα από τη Γαλλία που φέρονται να βρίσκονται στο… στόχαστρο των Πειραιωτών. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τη Γαλλία ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ασχολείται σοβαρά με τον Τζέμερσον. Πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό που μένει ελεύθερος από τη Μονακό.

Οι Μονεγάσκοι βγάζουν από πάνω τους όλα τα βαριά συμβόλαια και γι’ αυτό ξεφορτώνονται και τον 28χρονο στοπερ. Ο Τζέμερσον ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος το 2017. Εκείνη τη σεζόν είχε κάνει με τη φανέλα της Μονακό 54 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τη φετινή που δεν ολοκληρώθηκε στη Γαλλία «έγραψε» 15 συμμετοχές.

Ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος είναι δεξιοπόδαρος και μπορεί να παίξει και δεξί μπακ. Στη Μονακό έχει χρησιμοποιηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ έχει παίξει και ως χαφ. Η ομάδα του Πριγκιπάτου το 2016 είχε βγάλει από το ταμείο της 11 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από την Ατλέτικο Μινέιρο και ήταν ογκόλιθος για την άμυνα της.

Τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία στο ποδόσφαιρο έχουν ως αποτέλεσμα η Μονακό να μην μπορεί να σηκώσει το συμβόλαιο του. Ο ποδοσφαιριστής αναζητεί ένα καλό συμβόλαιο και ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι μία από τις ομάδες που ασχολείται μαζί του.

Οι Πειραιώτες δεν «παίζουν» μόνοι τους διότι στη συγκεκριμένη υπόθεση έχει εμπλακεί η Λοκομοτίβ Μόσχας από τη Ρωσία και η Τραμπζονσπόρ από την Τουρκία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης θέλει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Λέγεται, μάλιστα πως στο… κόλπο υπάρχει και ομάδα από την Ουκρανία χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομα της.