Σολδάνο: Η διαφορά παραμένει - Συνάντηση τη Δευτέρα (20/7) Μπόκα και Ολυμπιακού

Η Μπόκα Τζούνιορς και ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχουν συνάντηση για τον Φράνκο Σολδάνο. Τι θέλουν οι Αργεντίνοι, τι ζητούν οι Πειραιώτες.

Σολδάνο: Η διαφορά παραμένει - Συνάντηση τη Δευτέρα (20/7) Μπόκα και Ολυμπιακού

Ανοιχτό παραμένει ακόμα το θέμα του Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Μπόκα Τζούνιορς και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει. Ο Αργεντινός επιθετικός έκανε αρκετά καλή δουλειά στη Μπόκα και επιθυμούν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η αρχική συμφωνία με τον Ολυμπιακό περιλάμβανε μία οψιόν αγοράς ύψους 5 εκατ. ευρώ. Μετά την κρίση που προκάλεσε η πανδημία η Μπόκα δεν έχει τη δυνατότητα να δώσει αυτά τα χρήματα για να αγοράσει τον παίκτη. Γι' αυτό το λόγο και στο τραπέζι βρίσκεται το ενδεχόμενο νέου δανεισμού του ποδοσφαιριστή από τους Πειραιώτες στη Μπόκα.

Βέβαια για να γίνει κι αυτό θα πρέπει οι δύο ομάδες να τα βρουν στο οικονομικό σκέλος. Ο Ολυμπιακός για νέο δανεισμό του Σολδάνο θέλει 300.000 ευρώ, ενώ η Μπόκα έχει προσφέρει 150.000 ευρώ. Δηλαδή ακριβώς τα μισά από αυτά που θέλει η ομάδα του Πειραιά για να αφήσει στο Μπουένος Άιρες τον παίκτη και την επόμενη σεζόν.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία των δύο κλαμπ για το θέμα του Φράνκο Σολδάνο. Σύμφωνα, όμως, με τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή ο Ολυμπιακός, η Μπόκα και η πλευρά του παίκτη θα έχουν μία συνάντηση τη Δευτέρα προκειμένου να βρουν λύση στο θέμα. Εάν δεν γίνει αυτό τότε ο ποδοσφαιριστής οφείλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Σύμμαχος της Μπόκα σε όλη αυτή την ιστορία είναι ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος έχει εκφράσει και δημόσια την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα της Αργεντινής.