Ολυμπιακός: Όλοι στην αποστολή για τη φιέστα!

Με 30 ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη μεγάλη γιορτή του 45ου τίτλου! Και οι τραυματίες Σουντανί, Λάζαρος δίπλα στην ομάδα. 

Ολυμπιακός: Όλοι στην αποστολή για τη φιέστα!

Όλους τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αλλά και αρκετούς νέους, παίρνει στην αποστολή για το τελευταίο ματς της χρονιάς στη Superleague, το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ (19/7-20.00), ο Πέδρο Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε τις επιλογές του και δεν έμεινε έξω κανένας! Με 30 παίκτες θα είναι ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» ώστε να είναι όλοι παρόντες στο ματς-γιορτή και στη φαντασμαγορική εκδήλωση που θα ακολουθήσει προκειμένου να τιμηθούν οι φετινοί πρωταθλητές και να αποθεωθούν όλοι από τον κόσμο τους.

Στην αποστολή είναι και οι τραυματίες Σουντανί, Χασάν και Χριστοδουλόπουλος που θα κοπούν βέβαια από την 20αδα, όπως και πολλά νέα παιδιά που ενδεχομένως θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στη διάρκεια του ντέρμπι, όπως έχει προαναγγείλει ο Μαρτίνς.

Αναλυτικά η αποστολή

Σα, Καραργύρης, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Μαρτίνης, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπέλιτς, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Σουντανί, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.