Hurriet: «Υπέγραψε στη Γαλατασαράι ο Ελαμπντελαουί»

Η Hurriet αναφέρει ότι η Γαλατασαράι απέκτησε τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος φέρεται να υπέγραψε συμβόλαιο για τη νέα σεζόν.

Hurriet: «Υπέγραψε στη Γαλατασαράι ο Ελαμπντελαουί»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriet, η Γαλατασαράι απέκτησε τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ίδιο τουρκικό Μέσο, ο Νορβηγός μπακ φέρεται να έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα, με υψηλές αποδοχές, που «αγγίζουν» το 1.5 εκατ. ευρώ καθαρά. Με τους φόρους το κόστος της μετακίνησης του Νορβηγού φτάνει στα 2 εκατ. ευρώ σύμφωνα με όσα γράφουν οι Τούρκοι.

Τη φετινή σεζόν ο εκ των αρχηγών των Πειραιωτών έχει πραγματοποιήσει 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει ένα γκολ και μοιράσει δύο ασίστ.

Θυμίζουμε πως την Κυριακή τα ρεπορτάζ των Τούρκων ανέφεραν πως στην υπόθεση του Ομάρ έχει εμπλακεί ο μάνατζερ του Ντουρμάζ, ο Μάρτιν Νταλίν. Αυτός φέρεται να είναι ο άνθρωπος που έχει προτείνει τον αρχηγό του Ολυμπιακού στη Γαλατά και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση.

Οι Τούρκοι, πάντως είχαν αποκαλύψει τη συμφωνία του Ελαμπντελαουί πριν μερικές εβδομάδες. Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει παραδεχτεί τίποτα, ενώ βρίσκεται στο Ηράκλειο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ. Το σίγουρο είναι πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει να παίξει με την ερυθρόλευκη φανέλα έως το τέλος της σεζόν κάτι που σημαίνει ότι θα βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά και στα ευρωπαϊκά ματς. Από καμία πλευρά δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό, ενώ πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως ούτε η Γαλατά επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της Hurriet.