Τι είπε ο Κάκος για το γκολ του Χασάν που ακυρώθηκε - Σε ποιον παίκτη του Ολυμπιακού είδε 2η κίτρινη

Πώς σχολίασει ο Τάσος Κάκος τις αμφισβητούμενες φάσεις στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.

Τι είπε ο Κάκος για το γκολ του Χασάν που ακυρώθηκε - Σε ποιον παίκτη του Ολυμπιακού είδε 2η κίτρινη

Τις αμφισβητούμενες φάσεις στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ κλήθηκε να σχολιάσει ο Τάσος Κάκος στην εκπομπή «Total Football», στο Open TV.

Μίλησε για δεύτερη κίτρινη στον Μπουχαλάκη: «Είναι μία περίπτωση ξεκάθαρης κίτρινης κάρτας στον Μπουχαλάκη, που κάνει αυτό το ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα κατά του αντιπάλου του. Δεν έχει καμία πρόθεση να παίξει τη μπάλα, παίζει κατά του αντιπάλου. Θα έπρεπε να δεχτεί κίτρινη κάρτα, κάτι που δεν έγινε και αυτή, θα ήταν η δεύτερη κίτρινη και θα έπρεπε να έχει αποβληθεί».

Σχολίασε και το γκολ του Χασάν που ακρυώθηκε στις καθυστερήσεις: «Στην προσπάθεια που κάνει ο επιθετικός του Ολυμπιακού, στην παράλληλη σέντρα που γίνεται, προλαβαίνει ο αμυντικός να διώξει τη μπάλα, πριν πάει στον επιθετικό και ο επιθετικός, στην προσπάθεια του, πέφτει πάνω στον αμυντικό. Υπάρχει ξεκάθαρο φάουλ. Ο διαιτητής, δεν το σφυρίζει. Στην εξέλιξη της φάσης, ο τερματοφύλακας πιάνει τη μπάλα με τα χέρια, ο επιθετικός, σουτάρει μπάλα και χέρια. Δεύτερο επιθετικό φάουλ. Ούτε αυτό το αναγνωρίζει ο διαιτητής και δε σφυρίζει ούτε εδώ παράβαση. Στην εξέλιξη της φάσης, ο επιθετικός που βρίσκεται πάνω στη γραμμή, πετυχαίνει γκολ, όμως ο βοηθός που είναι στη θέση του, έκρινε σωστά και είδε ότι ο ποδοσφαιριστής που σκοράρει, δεν καλύπτεται από δύο αμυνόμενους, καλύπτεται μόνο από έναν και σωστά ακύρωσε αυτό το γκολ. Όμως είναι αψυχολόγητη η απόφαση του διαιτητή, σε δύο περιπτώσεις, να μη δώσει κανένα φάουλ».