Φερέιρα: «Ήρθαμε εδώ με το μαχαίρι στα δόντια»

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για τη νίκη στο Καραϊσκάκη, που διατηρεί τον ΠΑΟΚ στο +3 από την ΑΕΚ στη μάχη της 2ης θέσης και επανέλαβε ότι η κακοπροαίρετη κριτική δεν αγγίζει τον ίδιο και τους παίκτες του.

Φερέιρα: «Ήρθαμε εδώ με το μαχαίρι στα δόντια»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε στην κάμερα της "NOVA":

"Παλεύαμε για τον τίτλο όταν έσκασε η βόμβα με την αφαίρεση των βαθμών. Συνέβη κάτι σημαντικό, παρά το γεγονός ότι έγινε κάτι που αφορά εξωαγωνιστικούς παράγοντας. Ήταν η αφαίρεση των επτά βαθμών. Μας επηρέασε όλους. Ήρθαμε εδώ και παίξαμε με προσωπικότητα. Όλοι κατανοούν τις δυσκολίες που περάσαμε. Παρά το γεγονός ότι παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο, όλοι ήλθαν εδώ με το μαχαίρι στα δόντια. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. O προπονητής έχει ποιότητα, οι παίκτες έχουν ποιότητα ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1: Το γκολ του Χασάν που δεν μέτρησε στο 90+5 (vid)

Ο Βαρέλα παρά το γεγονός ότι παίζει ως δεξιός, τη χρονιά παίζει ως αριστερός. Η νίκη είναι πολύ σημαντική. Ανατροπές έγιναν και στο χώρο του κέντρου. Συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τέλους γι' αυτό που μπορούμε να κατακτήσουμε.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1: Η μεγάλη απόκρουση του Πασχαλάκη σε σουτ του Χασάν στις καθυστερήσεις (vid)

Δεν μας επηρεάζουν οι κακοπροαίρετες κριτικές. Πιστεύουμε στη δουλειά μας, στις προπονήσεις. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε, να κρατάμε τα καλά. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, ο Μιχαηλίδης, ο Τζόλης. Έχουν συμπεριφορά που καλύπτουν τον προπονητή.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Το γκολ του Μιχάι για το 0-1 (vid)

Θα επικεντρωθούμε στην αποκατάσταση απέναντι στον επόμενο αντίπαλο. Ποτέ δεν θα μπορέσει να μας επιστραφεί εκείνο που μας πήραν αυτή την ημέρα. Δεν μιλάμε για τους επτά βαθμούς, αυτοί επιστράφηκαν. Μιλάμε για όλη την αρνητική ενέργεια που δημιουργήθηκε στο κλαμπ. Δεν μπορεί να μας επιστραφεί αυτό".