Οι 7 διαφορετικοί σκόρερ του Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει φέτος 7 τέρματα στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά κανείς από τους παίκτες του δεν έχει σκοράρει πάνω από μία φορά.

Οι 7 διαφορετικοί σκόρερ του Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 21.45 τον ΠΑΟΚ και υπάρχει κάτι ενδιαφέρον όσον αφορά στην επιθετική παρουσία του Ολυμπιακού στις φετινές αναμετρήσεις με τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Η πειραϊκή ομάδα έχει σημειώσει επτά τέρματα εναντίον του Δικεφάλου του Βορρά, με ισάριθμους διαφορετικούς σκόρερ. Όλοι σχεδόν οι μεσοεπιθετικοί παίκτες του έχουν βάλει φέτος γκολ στον ΠΑΟΚ, απομένει να μάθουμε εάν σήμερα θα βρεθεί κάποιος που θα το κάνει για δεύτερη φορά ή αν θα προστεθούν νέοι «εκτελεστές» της ομάδας της Θεσσαλονίκης!

Στο 1-1 της κανονικής περιόδου στο Φάληρο είχε σκοράρει με πέναλτι ο Βαλμπουενά. Στη νίκη με 1-0 στην Τούμπα, το είχε βάλει ο Ραντζέλοβιτς με τη βοήθεια του Γιαννούλη. Στην ήττα με 3-2 στο Κύπελλο είχαν πετύχει τα γρήγορα γκολ ο Χασάν και ο Γκιγιέρμε. Στο 2-0 της ρεβάνς είχαν δώσει την πρόκριση ο Μασούρας με τον Καμαρά. Και στη νίκη με 1-0 στην πρεμιέρα των πλέι οφ, είχε βάλει το νικητήριο τέρμα ο Ελ Αραμπί. Δεν έχουν σκοράρει, δηλαδή, φέτος επί του ΠΑΟΚ οι αμυντικοί και απ’ όσους έχουν συχνό χρόνο συμμετοχής από τη μέση και μπροστά, ο Μπουχαλάκης, ο Φορτούνης και ο Λοβέρα.