Νάνος: «Σπουδαία παροχή του Βαγγέλη Μαρινάκη το “Piraeus Sports Camp”»

Για το «Piraeus Sports Camp», που διοργανώνεται για 6η χρονιά από τον ΟΠΑΝ του δήμου Πειραιά με την αρωγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μίλησε ο διευθυντής του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου των «ερυθρόλευκων», Βασίλης Νάνος.

Νάνος: «Σπουδαία παροχή του Βαγγέλη Μαρινάκη το “Piraeus Sports Camp”»

Με δηλώσεις του στο Κανάλι Ένα 90,4 FM ο διευθυντής του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνος, χαρακτήρισε τη διοργάνωση «Piraeus Sports Camp» ως θεσμό πλέον για τον Πειραιά και υπογράμμισε τη συμβολή του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, στην επιτυχία του προγράμματος, στο οποίο συμμετέχουν δωρεάν μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης.

«Το “Piraeus Sports Camp” έχει γίνει πλέον επιτυχημένος θεσμός και ταυτόχρονα είναι μία σπουδαία παροχή του κυρίου Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους δημότες του Πειραιά και ειδικότερα για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων του Πειραιά. Αν και διανύουμε, λόγω του κορονοϊού, ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι, εμείς οφείλουμε να βρούμε τρόπους διεξόδου για τα παιδιά. Να αναφέρω κάτι που λέμε για τους ποδοσφαιριστές μας στην ακαδημία και στις σχολές ποδοσφαίρου: τα παιδιά πρέπει να παραμείνουν δραστήρια. Άρα πρέπει να εκπονούμε προγράμματα για να απασχολούνται δημιουργικά. Αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος.

Ξεκινάμε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου με γνώμονα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού και φυσικά την ατομική ευθύνη όλων μας, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δυστυχώς η πανδημία δεν έχει σταματήσει. Το πρόγραμμα του “Piraeus Sports Camp” τρέχει υπό την επίβλεψη προπονητών και γυμναστών των ακαδημιών του Ολυμπιακού. Θέλουμε τα παιδιά να περάσουν και φέτος ευχάριστα και να απολαύσουν τη συμμετοχή τους», τόνισε ο κ. Νάνος που συνοδεύει την ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού στο Final 4 του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας: «Βρισκόμαστε στα Γιάννινα με τον Άριελ Ιμπαγάσα και την ομάδα Κ15. Με πολύ καλό παιχνίδι στον ημιτελικό πήραμε την πρόκριση, οι προπονήσεις γίνονται στο ΠΕΑΚΙ και η ομάδα είναι πανέτοιμη για τον τελικό της Παρασκευής».