Δημοσίευμα για τον Μάριο Γκαλίνοβιτς και τον ΠΑΟΚ!

Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ!

Δημοσίευμα για τον Μάριο Γκαλίνοβιτς και τον ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μέτροσπορ», ο Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος έχει αναλάβει εδώ και λίγες μέρες το πόστο του αθλητικού διευθυντή έχοντας συμφωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη στην υλοποίηση ενός πλάνου τριετίας, κάνει την πρώτη του... μεταγραφή, αλλά δεν είναι ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για τη συμφωνία με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς για τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο 44χρονος βετεράνος γκολκίπερ κάνει εδώ και χρόνια καριέρα γυμναστή τερματοφυλάκων και μάλιστα πιστώνεται την ανάδειξη του Οδυσσέα Βλαχοδήμου μέσα από τον Παναθηναϊκό.

Ο ύψους 1,95 μ. βετεράνος γκολκίπερ είχε αγωνιστεί για έξι χρόνια στους «πράσινους» και έχει περάσει ακόμη από την Καβάλα και την Κέρκυρα. Είχε αρχίσει καριέρα προπονητή τερματοφυλάκων από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού το 2015 και έναν χρόνο αργότερα ανέλαβε την πρώτη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2017 ακολούθησε τον Αντρέα Στραματσόνι στη Σπάρτα Πράγας στην οποία θα συμπληρώσει φέτος μία τριετία παρουσίας.

Μόλις ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν θα πάρει τη θέση του Γιώργου Σκιαθίτη που ολοκληρώνει μία τριετία απόλυτα πετυχημένη με δύο Κύπελλα και ένα πρωτάθλημα. Ο Γκαλίνοβιτς έχει συμφωνήσει στα πάντα με τον ΠΑΟΚ μέσω του Ρέμπε και απομένουν πλέον τα τυπικά.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας