CAS: Γιατί ο Ολυμπιακός πρότεινε σύντομο υπόμνημα

Ο Ολυμπιακός πρότεινε στο CAS να γίνει ένα σύντομο υπόμνημα προκειμένου να διευκολύνει το δικαστήριο μετά την πολύωρη δίκη.

CAS: Γιατί ο Ολυμπιακός πρότεινε σύντομο υπόμνημα

Η δίκη στο CAS για το θέμα της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης διήρκησε κάτι περισσότερο από δέκα ώρες. Κατά τη διάρκεια της ειπώθηκαν πολλά απ' όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Συζητήθηκαν πολλά θέματα, αφού θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι φάκελοι που κατέθεσαν οι δύο ομάδες ήταν ογκώδεις και περιελάμβαναν πολλά στοιχεία για ένα τόσο σοβαρό θέμα που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ κι αρκετούς μήνες.

Γι' αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός πρότεινε στο CAS μετά το τέλος της διαδικασίας αν κρίνει ότι ένα σύντομο υπόμνημα απ' όλες τις πλευρές θα τους διευκόλυνε προκειμένου να συνοψίσουν τα θέματα.

ΠΑΟΚ και ΕΠΟ ζήτησαν από το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο να βγάλει άμεσα την απόφαση προκειμένου να γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πολλά και προκειμένου να διευκολυνθεί το δικαστήριο ο Ολυμπιακός πρότεινε να γίνει ένα σύντομο υπόμνημα.

Το δικαστήριο, ωστόσο έκρινε πως κάτι τέτοιο δεν θα τους διευκόλυνε και πως είχαν καλυφθεί από την πολύωρη διαδικασία. Έτσι η απάντηση που έστειλαν προς τις εμπλεκόμενες πλευρές ήταν πως δεν χρειάζεται να γίνει το σύντομο υπόμνημα που πρότεινε ο Ολυμπιακός.