ΠΑΟΚ: Η δήλωση του Κυριάκου για το CAS

Ο Κυριάκος Κυριάκος, εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για την εκδίκαση της υπόθεσης της πολυιδιοκτησίας στο CAS.

ΠΑΟΚ: Η δήλωση του Κυριάκου για το CAS

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος μίλησε για την εκδίκαση της υπόθεσης της πολυιδιοκτησίας στο CAS. Στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ευχαριστημένος για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ κατέθεσε σε δικαστήριο τα επιχειρήματα για την ουσία της καταγγελίας.

Αναλυτικά ο Κυριάκος Κυριάκος δήλωσε:

«Τελείωσε μια επίπονη διαδικασία στο μέρος που εξαρχής γνωρίζαμε ότι θα τελειώσει η υπόθεση καταγγελίας του Ολυμπιακού.

Καταθέσαμε για πρώτη φορά σε δικαστήριο όλα τα επιχειρήματα τόσο για την ουσία της καταγγελίας, όσο και γιατί η γνωμάτευση της ΕΕΑ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι δεσμευτική.

Απέναντί μας για ακόμη μια φορά είχαμε την ξεκάθαρη στρατηγική του Ολυμπιακού να υπερασπιστεί την απόλυτη αυθεντία της ΕΕΑ, της Μαρούπα, του Αρκούδη, του Φαραντούρη και του -διορισμένου από τον κουμπάρο του κ. Αυγενάκη- Τζουλάκη. Καμία άλλη προσπάθεια να αποδείξουν σε μια κανονική διαδικασία την ισχύ της καταγγελίας τους για πολυιδιοκτησία.

Φεύγουμε ικανοποιημένοι ότι καταθέσαμε σε βάθος τα επιχειρήματά μας.

Παρότι είναι δύσκολο για τους ξένους διαιτητές να προλάβουν να αντιληφθούν τις δαιδαλώδεις πολυνομίες και αντιφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων, ευελπιστούμε ότι τους βοηθήσαμε να το επιτύχουν, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που προσβλητικά σχεδόν επέμεινε πως η δική τους άποψη είναι λιγότερο βαρύνουσα από της ΕΕΑ.

Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε μια δίκαιη απόφαση ως την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος».