Προχωράει για Σούμπασιτς ο Ολυμπιακός

Προσφορά στον Ντάνιελ Σούμπασιτς από την πλευρά του Ολυμπιακού ώστε να είναι καλυμμένος για τη θέση του γκολκίπερ.

Προχωράει για Σούμπασιτς ο Ολυμπιακός

Ο διεθνής Κροάτης τερματοφύλακας Ντάνιελ Σούμπασιτς είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, με τους πρωταθλητές να θέλουν να έχουν έναν έμπειρο τερματοφύλακα για τις επόμενες σεζόν είτε σε περίπτωση που φύγει ο Ζοσέ Σα είτε όχι.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος έπειτα από πολυετή θητεία στην Μονακό, φέρεται να έχει δεχτεί ήδη πρόταση από τον Ολυμπιακό για διετή συνεργασία, την οποία εξετάζει πολύ σοβαρά. Παρά το γεγονός ότι έχει κρούσεις και από άλλους συλλόγους της Ευρώπης, αλλά και προσφορά με πολύ συμφέροντες οικονομικούς όρους από ομάδες της Αραβίας.

Για τον Σούμπασιτς ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται ώστε να έχει έναν τερματοφύλακα που θα μπορεί να καλύψει τη θέση του βασικού σε περίπτωση αποχώρησης του Σα, για τον οποίο υπάρχουν «οχλήσεις» τόσο από την Ισπανία όσο και από την Αγγλία. Κι αν βρεθεί σύλλογος που θα καλύψει τις απαιτήσεις του Πορτογάλου και θα πληρώσει τη ρήτρα, τότε οι Πειραιώτες θα πρέπει να είναι ήδη έτοιμοι. Κι αυτό πάνε να κάνουν με την περίπτωση του Κροάτη που ήταν κορυφαίος κίπερ στο γαλλικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2016-17 και έφτασε στο peak της καριέρα του παίζοντας στον τελικό του Μουντιάλ πριν από δύο χρόνια.

Λογικά ο Σούμπασιτς θα συζητά μεταγραφή σε κάποια ομάδα για να είναι σίγουρα βασικός και όχι για να πλαισιώνει κάποιον άλλον τερματοφύλακα. Άρα η περίπτωσή του μπορεί να προχωρήσει για τον Ολυμπιακό, μόνον εφόσον υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ή προχωρημένη συζήτηση για αποχώρηση του Σα σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.